ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Δευτέρα, Νοεμβρίου 20, 2017

Ενημέρωση αναφορικά με την εικόνα του Σαρωνικού - Σαλαμίνα ΆΓΙΑ ΖΏΝΗ || ΑΘΩΟΙ Η'' ΈΝΟΧΟΙ ,,,,,Η''ΚΟΥΚΟΎΛΩΜΑ

ΤΕΛΙΚΆ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ  ΚΑΙ ΠΌΣΟ ΠΡΌΣΤΙΜΟ ΤΟΥ ΒΆΛΑΤΕ ,,,  ΠΟΙΑ Η ΠΟΙΝΉ ΤΟΥ,,,  ΤΕΛΙΚΆ  ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΏΣΑΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΌ !!!  ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ   
Ενημέρωση αναφορικά με την εικόνα του Σαρωνικού κόλπου από την επιχείρηση απορρύπανσης
Μετά τη σημερινή συνεδρίαση του συντονιστικού οργάνου, η εικόνα που προκύπτει για την επιχείρηση απορρύπανσης του Σαρωνικού Κόλπου έως τώρα, έχει ως εξής:
Στη Σαλαμίνα και συγκεκριμένα στην περιοχή του όρμου Σεληνίων – Λιμνιώνα – Αγίου Νικολάου – Θεατράκι – Γερμανικός Μώλος συνεχίστηκαν οι εργασίες καθαρισμού των ακτών και των βράχων, οι οποίες οδεύουν προς το πέρας τους, με πιεστικά μηχανήματα και λοιπά μηχανικά μέσα, από ογδόντα έξι (86) συνολικά άτομα, μέλη ιδιωτικών συνεργείων. Η κατάσταση στην εν λόγω περιοχή παρουσιάζει καθημερινή βελτίωση, ενώ διενεργούνται και τακτικές περιπολίες για έλεγχο των ακτών.
Στις παραλίες του Δήμου Ελληνικού έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες καθαρισμού, πλην της περιοχής της μαρίνας Αγ. Κοσμά, όπου δεκαπέντε (15) άτομα, προσωπικό ιδιωτικής εταιρείας, συνέχισαν τις εργασίες καθαρισμού των βράχων και των ακτών. Αναμένεται ολοκλήρωση των εργασιών τις επόμενες ημέρες.
Αναφορικά με την περιοχή της Γλυφάδας, οι εργασίες καθαρισμού των ακτών έχουν ολοκληρωθεί .
Τέλος γνωρίζεται ότι στην όλη επιχείρηση συνέδραμε ένα (01) ιδιωτικό σκάφος απορρύπανσης στην περιοχή του ναυαγίου καθώς και λοιπά σκάφη της αναδόχου εταιρείας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ