ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Δευτέρα, Νοεμβρίου 06, 2017

Και βιαστής ο εκτελεστής του Ζαφειρόπουλου: Ή θα κάτσεις ή θα σε σκοτώσω

Και βιαστής ο εκτελεστής του Ζαφειρόπουλου: Ή θα κάτσεις ή θα σε σκοτώσω


"Πρωταγωνιστής" σε υποθέσεις που συντάραξαν το Πανελλήνιο και σεσημασμένος για ληστείες ο εκτελεστής το Ζαφειρόπουλου, που κυκλοφορούσε ελεύθερος χάρη στο "νόμο Παρασκευόπουλου".


Ο 32χρονος αλβανικής υπηκοότητας είχε καταδικαστεί σε 25 χρόνια φυλάκισης, για ληστείες και δύο υποθέσεις βιασμού, αφέθηκε ελεύθερος, το 2015 έχοντας εκτίσει το ένα τρίτο της ποινής του και αποφυλακίστηκε κάνοντας χρήση των ευνοϊκών διατάξεων του νόμου Παρασκευόπουλου.
Τότε, σε απροσδιόριστο χρόνο, ο 32χρονος επέστρεψε στην Αλβανία και μετά από λίγο επέστρεψε στην Ελλάδα.
Στη συνέχεια συνελήφθη και πάλι, για δώδεκα κλοπές και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία. Αθωώθηκε για τις εννέα από τις κατηγορίες και φυλακίστηκε για τις υπόλοιπες τρεις.
Όταν, ενώ εξέτιε τις ποινές του στις φυλακές Κασσάνδρας, πήρε άδεια, δεν επέστρεψε ποτέ.
Τα θύματα των δύο βιασμών
Τα όσα έζησαν στα χέρια του 32χρονου Αλβανού, ο οποίος δολοφόνησε στις 12 Οκτωβρίου τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο κατέθεσαν στην αστυνομία οι γυναίκες που έπεσαν θύματα των αρρωστημένων ορέξεών του.
Τον Ιανουάριο του 2007 ο 32χρονος μαζί με τους συνεργούς του προσεγγίζει ένα σταθμευμένο μαύρο τζιπ, στο οποίο βρίσκονται μια γυναίκα και ο σύντροφός της, στη Γλύφα Χαλκίδας.
Ζητά από το ζευγάρι χρήματα και στη συνέχεια βγάζει με τη βία τον σύντροφο της 18χρονης κοπέλας και κάθεται στη θέση του οδηγού. Βάζει μπρος και σταματά λίγο πιο κάτω.
«Με ρωτούσε πόσο χρονών είμαι, αν έχω σχέσεις, είπα ότι είμαι παρθένα. Άρχισε να μιλά χυδαία: "θα σου δείξω πώς είναι". Ήρθε πίσω, πανικοβλήθηκα, έκλαιγα. Σήκωσε το χέρι του, είπε: "σκάσε μωρή π…". Για να μας αφήσει να φύγουμε έκανα ό,τι μου έλεγε. Μου έλεγε: "κάνε ησυχία να μη μας ακούσουν"», κατέθεσε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, ένα χρόνο αργότερα η 18χρονη που βιάστηκε εκείνο το βράδυ από τον ίδιο και τον συνεργό του.
Δεν ήταν όμως το μοναδικό του θύμα. Λίγους μήνες αργότερα και συγκεκριμένα στις 29 Νοεμβρίου 2007 δρα με τον ίδιο τρόπο και βιάζει μια 19χρονη αυτή τη φορά κοπέλα.
Ο 32χρονος δολοφόνος του Ζαφειρόπουλου με τον συνεργό του, πλησιάζουν ένα αυτοκίνητο που είναι σταθμευμένο στο Άλσος Βεΐκου και στο οποίο βρισκόταν ένα ζευγάρι.
Σπάνε το τζάμι του συνοδηγού με πέτρα, αποβιβάζουν τον οδηγό και στη συνέχεια κλέβουν το αυτοκίνητο μαζί με την κοπέλα και μέσω της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας πηγαίνουν σε ερημική τοποθεσία. Εκεί ο 32χρονος απειλεί τη 19χρονη ότι θα τη σκοτώσει και τη βιάζει.
«'Η θα κάτσεις ή θα σε σκοτώσω, δε θα σε πάω ποτέ σπίτι ή θα κάνει αυτός που σου λέω ή τέλος», φέρεται να της είχε πει τότε ο αδίστακτος Αλβανός σύμφωνα με τα όσα έχει καταθέσει το θύμα του.
Στη συνέχεια κατευθύνεται στον σταθμό του ΟΣΕ στην Οινόη όπου αφήνει ελεύθερη την 19χρονη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ