ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Κυριακή, Φεβρουαρίου 18, 2018

Τσίπρας στην 135 Σμηναρχία Μάχης στη Σκύρο. Ήρθα σ’ αυτούς που προστατεύουν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα

Τσίπρας στην 135 Σμηναρχία Μάχης στη Σκύρο. Ήρθα σ’ αυτούς που προστατεύουν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα


Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος επισκέφτηκαν την 135 Σμηναρχία Μάχης στη Σκύρο και  συνομίλησαν με τους πιλότους των μαχητικών αεροσκαφών, τους τεχνικούς της Πολεμικής Αεροπορίας και το προσωπικό της Σμηναρχίας, τους συνεχάρησαν και τους ευχήθηκαν για τη Σαρακοστή.
Ο Πρωθυπουργός βρίσκεται οικογενειακώς στο νησί για το τριήμερο, εκεί βρίσκεται και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας . Μετά τα θερμά γεγονότα στα Ίμια με τη γείτονα χώρα οι δύο θέλουν να περάσουν ένα μήνυμα στην Τουρκία.
Με την ευκαιρία της παρουσίας μου στο νησί της Σκύρου, επισκέφθηκα σήμερα με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας την 135η Σμηναρχία Μάχης. Συνομιλήσαμε με τους πιλότους και τους τεχνικούς που βρίσκονται σε διαρκή επιφυλακή για την προστασία των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων», έγραψε ο πρωθυπουργός στο twitter.

«Ο Πρωθυπουργός στη Σκύρο συνομίλησε με τους μαχητές του Αιγαίου τους άγρυπνους τεχνικούς της ΠΑ και όλο το προσωπικό συγχαίροντας τους και ευχόμενος καλή Σαρακοστή», έγραψε σε ανάρτηση του στο twitter ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ανεβάζοντας και τη σχετική φωτογραφία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ