ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 21, 2018

Παπαγγελόπουλος: Πυρ κατά Σαμαρά. Απειλούν την δικαιοσύνη

Παπαγγελόπουλος: Πυρ κατά Σαμαρά. Απειλούν την δικαιοσύνη


Στο βήμα της Βουλής βρέθηκε ο αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος. Στην συζήτηση για την σύσταση προανακριτικής επιτροπής ο κ. Παπαγγελόπουλος έχοντας βάλει στο στόχαστρο τον Αντώνη Σαμαρά αναρωτήθηκε «τι εννοεί ο κ. Σαμαράς όταν λέει οτι θα μας πάει μέχρι το τέλος; Είναι μέγιστη δημοκρατική εκτροπή οι απειλές ότι θα μας κλείσουν φυλακή, και άλλα που προσιδιάζουν σε μαφιόζικες μεθόδους. Τι εννοεί ο κ.Σαμαράς όταν λέει ότι θα μας πάει μέχρι τέλους; Ελπίζω να μην εννοεί τη φυσική μας εξόντωση. Για ότι συμβεί σε βάρος εισαγγελέων που έχουν στοχοποιηθεί ακόμα και μια γλάστρα να πέσει στο κεφάλι τους ξέρετε τι θα σκεφτούμε».
Με αφορμή την κατάθεση προστατευόμενου μάρτυρα την ημέρα του συλλαλητηρίου για το Σκοπιανό ο κ. Παπαγγελόπουλος είπε: «Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Σαμαράς χρησιμοποιεί το Μακεδονικό ως άλλοθι. Αλλωστε το ίδιο έκανε και το 1993 όταν έριξε την κυβέρνηση της ΝΔ».
"Ο κ. Σαμαράς κατήγγειλε την σύσταση συμμορίας. Κε Σαμαρά, προσπαθείτε να συνδέσετε τη δημιουργία σκευωρίας με το Μακεδονικό. Πώς εξηγείται να γνωρίζω μήνες πριν, όταν λέτε ότι έστηναν τη σκευωρία, ότι θα γίνει συλλαλητήριο";
Η Βουλή κατά πλειοψηφία απέρριψε το αίτημα να στηθεί μια κάλπη. Προηγήθηκε ψηφοφορία δι εγέρσεως. Στοιχεία για την κοινοβουλευτική πρακτική σε περιπτώσεις ψηφοφοριών στο παρελθόν για τη συγκρότηση ειδικών επιτροπών προκαταρκτικής εξέτασης, είχε παρουσιάσει νωρίτερα στην Ολομέλεια, η αντιπρόεδρος της Βουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ