ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 08, 2018

Συνεδριάζει και πάλι η Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία. Live

Συνεδριάζει και πάλι η Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία. Live

Συνεδριάζει και πάλι η Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία, συνεδρίαση που διακόπηκε την Τρίτη όταν κατέθετε ο Αδωνις Γεωργιάδης.


Στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία, αναμένεται να κυριαρχήσει το θέμα της Novartis που έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και αναφέρεται σε αυτό και το όνομα του Άδωνι Γεωργιάδη.
Παρακολουθήστε ζωντανά την συνεδρίαση της Εξεταστικής για την Υγεία στην Βουλή
Τι έγινε στην πρώτη εξέταση του Άδωνι Γεωργιάδη
Ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης την περασμένη Τρίτη καταρχήν κατέθεσε φάκελο με  όλες τις κινήσεις των τραπεζικών του λογαριασμών, από την χρονική περίοδο ένα μήνα πριν αναλάβει το Υπουργείο Υγείας μέχρι και σήμερα. Και σχολίασε: «Ελπίζω κύριε πρόεδρε αυτούς τους λογαριασμούς που έχουν και προσωπικές και οικογενειακές υποχρεώσεις να μην τους δω δημοσιευμένους την Κυριακή στον Documento».
Παράλληλα παρέδωσε και μια εξουσιοδότηση στην εξεταστική επιτροπή να ανοίξει και οποιοδήποτε άλλο επιθυμεί σε οποιοδήποτε λογαριασμό του δηλώνοντας άρση του τραπεζικού απορρήτου και προσθέτοντας ότι «έτσι δεν έχετε πλέον ανάγκη ως επιτροπή καμίας βοήθεια από εισαγγελέα ή οποιοδήποτε άλλο όργανο…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ