ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 01, 2018

Νέες προκλήσεις και απειλές από την Τουρκία. Θα σπάσουμε τα πόδια όποιου τολμήσει να ανέβει στα Ίμια

Νέες προκλήσεις  και απειλές από την Τουρκία. Θα σπάσουμε τα πόδια όποιου τολμήσει να ανέβει στα Ίμια


Οι Τούρκοι συνεχίζουν να προκαλούν στα Ιμια και όσο περνούν οι ημέρες τόσο πιο έκρυθμη γίνεται η κατάσταση.
Οπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Πάρις Καρβουνόπουλος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Real fm 97,8 από την Κυριακή είναι αισθητή η παρουσία 7 σκαφών της τουρκικής ακτοφυλακής γύρω από τα Ίμια. Γύρω από τις βραχονησίδες υπάρχουν διαρκώς σκάφη, τα οποία είτε αγκυροβολούν, είτε πλέουν γύρω από την περιοχή.
Νωρίτερα σάλος προκήθηκε με τις δηλώσεις του επικεφαλής των συμβούλων του Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος απείλησε ευθέως τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα, τους υπουργούς αλλά και κάθε αξιωματούχο.
Ο Yigit Bulut, εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και αναφερόμενος στο θέμα των Ιμίων είπε: «Η Αθήνα θα νιώσει την οργή της Τουρκίας, χειρότερη από αυτή στην Αφρίν. θα σπάσουμε τα χέρια και τα πόδια αξιωματούχων, του πρωθυπουργού ή όποιου υπουργού τολμήσει να ανέβει στα Ίμια στο Αιγαίο».
Σημειώνουμε ότι πριν από λίγες ημέρες ο πρόεδρος της Ενωσης Αλιέων Καλύμνου «Ποσειδών» περιέγραψε τις τουρκικές προκλήσεις και τα προβλήματα που ζουν καθημερινά οι ψαράδες στην περιοχή των Ιμίων.
Κάθε χρόνο που περνά, οι Τούρκοι είναι ακόμη πιο προκλητικοί, δήλωσε στον Alpha ο Κώστας Σαρούκος. «Εχουν ξεθαρρέψει τόσο που έρχονται στα δικά μας νησιά και μας διώχνουν», είπε και περιέγραψε περιστατικά που τα τουρκικά σκάφη κινούνται επικίνδυνα με μεγάλη ταχύτητα προς τα ψαράδικα, ενώ ανέφερε και δύο περιστατικά με απειλές για πυροβολισμούς!
«Κάνουμε συνέχεια έγγραφα στα υπουργεία. Μέχρι πέρυσι το Λιμενικό συνόδευε τα ψαράδικα, αλλά αυτό έχει σταματήσει. Ζητάμε βοήθεια, δεν μπορούμε να ψαρέψουμε στα νησιά μας. Να κάνουν περιπολίες», δήλωσε ακόμη ο κ. Σαρούκος, τονίζοντας ότι οι Τούρκοι έχουν αυξήσει την παρουσία τους στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ