ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Κυριακή, Φεβρουαρίου 18, 2018

Ιράν: Νέα δεδομένα για τη συντριβή του αεροπλάνου. Άγνωστο αν υπάρχουν επιζώντες

Ιράν: Νέα δεδομένα για τη συντριβή του αεροπλάνου. Άγνωστο αν υπάρχουν επιζώντες


Αεροπορική τραγωδία με αεροσκάφος που συνετρίβη με 60 επιβάτες και εξαμελές  πλήρωμα  το οποίο συνετρίβη κοντά στην πόλη Semirom, της επαρχίας Isfahan.
Η ιρανική αεροπορική εταιρεία Aseman Airlines ανακάλεσε προηγούμενη ανακοίνωσή της σχετικά με την συντριβή του αεροσκάφους που συγκλόνισε τη χώρα. Η πρώτη ανακοίνωση ανέφερε πως έχουν σκοτωθεί και οι 66 επιβαίνοντες στο αεροσκάφος που συνετρίβη νωρίτερα σήμερα στο νοτιοδυτικό Ιράν.
Η νέα ανακοίνωση, ωστόσο, επισημαίνει πως μέχρι στιγμής το αεροπλάνο δεν έχει εντοπιστεί.
«Δεν έχουμε ακόμη καμία πρόσβαση στο ακριβές σημείο της συντριβής και κατά συνέπεια δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε οριστικά τον θάνατο όλων των επιβατών» και των μελών του πληρώματος, δήλωσε ο Μοχαμάντ Ταμπαταμπαΐ, ο επικεφαλής των δημοσίων σχέσεων της εταιρείας, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Isna.
Νωρίτερα, ο ίδιος είχε δηλώσει ότι και οι 66 επιβαίνοντες είναι νεκροί.
Επειτα από έρευνες στην περιοχή όπου συνετρίβη το αεροσκάφος ενημερωθήκαμε ότι όλοι όσοι επέβαιναν σε αυτό έχασαν τη ζωή τους", δήλωσε ο Μοχαμάντ Ταμπαταμπάι στην κρατική τηλεόραση.
Τοπικά μέσα ενημέρωσης μεταφέρουν πως όλοι οι επιβάτες είναι νεκροί. Επικαλούνται τις ιρανικές Αρχές, με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης να αναπαράγουν την είδηση.
Το αεροπλάνο που πραγματοποιούσε την πτήση μεταξύ της Τεχεράνης και της πόλης Γιασούζ (νοτιοδυτικό Ιράν), "συνετρίβη στην περιοχή Σαμιρόμ" (περίπου 480 χλμ. νότια της Τεχεράνης)
Το μοιραίο αεροπλάνο είχε απογειωθεί από την Τεχεράνη και εξαφανίστηκε από τα ραντάρ λίγα λεπτά μετά την απογείωση
Λίγο πριν συντριβεί στην περιοχή Σαμιρόμ" (περίπου 480 χλμ. νότια της Τεχεράνης), επιχείρησε να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση σε έναν βοσκότοπο.
Το σημείο της συντριβής είναι εξαιρετικά δύσβατο. Πρόκειται για βραχώδη περιοχή, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως δεν μπορεί να μεταβεί ασθενοφόρο στο σημείο.
Για τον λόγο αυτό ήδη μεταβαίνει ελικόπτερο.
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για ένα ATR 72. Ανήκει σε γαλλο-ιταλική εταιρεία που πραγματοποιούσε περιφερειακές πτήσεις.
Το αεροσκάφος που συνετρίβη, σύμφωνα με το RT, είναι ένα δικινητήριο ιταλο-γαλλικό ΑΤR-72, το οποίο χρησιμοποιείται για πτήσεις εσωτερικού και ο μέγιστος αριθμός των επιβατών που μπορεί να μεταφέρει είναι 78. Αν και το αεροσκάφος βρίσκεται στην παραγωγή από το 1980.
Η χώρα υπέγραψε συμφωνία για να αγοράσει 20 τέτοια αεροσκάφη το 2016, με επιλογή για 20 ακόμη. Την περασμένη χρονιά παρέλαβε τα πρώτα.
H τραγική ειρωνία με τον πιλότο
Ο πιλότος του μοιραίου αεροσκάφους, το 2013 είχε βιώσει παρόμοιο περιστατικό και είχε καταφέρει να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στο αεροδρόμιο του Yasuz, έπειτα από μηχανική βλάβη που υπέστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ