ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τρίτη, Φεβρουαρίου 27, 2018

Σοκ,οργή και θρήνος για τον άγριο θάνατο του βρέφους που βρέθηκε στα σκουπίδια. Τι ερευνούν οι αρχές

Σοκ,οργή  και θρήνος  για τον άγριο θάνατο του βρέφους που βρέθηκε στα σκουπίδια. Τι ερευνούν οι αρχές


Σοκ, οργή και θλίψη για τον άγριο θάνατο του άτυχου βρέφους που είδε το σκληρό πρόσωπο του κόσμου πριν καλά καλά τον αντικρύσει.
Το άψυχο κορμάκι του, εντόπισε χθες Δευτέρα ένας ρακοσυλλέκτης, στη συμβολή των οδών Πίνδου και Ανατολικής Ρωμυλίας.
Πρόκειται για παιδάκι που είχε βάρος 3,50 κιλών και ύψος 50 εκατοστών ενώ γεννήθηκε φυσιολογικά και ανήκει στη λευκή φυλή.
Τα ευρήματα που προέκυψαν από την ιατροδικαστική εξέταση στο βρέφος που βρέθηκε νεκρό σε κάδο απορριμμάτων στην Πετρούπολη σοκάρουν
Η ιατροδικαστής Σουλτάνα Μαριάννου ανέφερε πως εξέταση, το μωρό στραγγαλίστηκε τόσο με σχοινί όσο και με τον ομφάλιο λώρο. Το σχοινί όπως και ο ομφάλιος λώρος ήταν τυλιγμένα στο λαιμό του.
Όλα δείχνουν πως το βρέφος δολοφονήθηκε μισή ώρα μετά την γέννηση του και πετάχτηκε στα σκουπίδια. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση το μωρό δεν ήταν πρόωρο ούτε αντιμετώπιζε άλλα προβλήματα.
Το μωρό φαίνεται πως πετάχτηκε σε κάδο δέκα ώρες πριν το ανακαλύψει ο ρακοσυλλέκτης. Εκτός από το σχοινί και τον ομφάλιο λώρο που ήταν τυλιγμένα στο λαιμό του το νεογέννητο είχε και χαρτιά μέσα στο στόμα του.
Στο μικροσκόπιο των αρχών, έχει μπει ένας άνδρας ο οποίος οδηγούσε ένα όχημα λευκού χρώματος, κατέβηκε από το αυτοκίνητο και άφησε μια σακούλα σκουπιδιών που μέσα περιείχε μια άλλη σακούλα. Ακόμα δεν έχει ταυτοποιηθεί αν είναι ο συγκεκριμένος άνδρας που πέταξε το βρέφος στον κάδο, καθώς πρόκειται για σενάριο που εξετάζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ