ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Παρασκευή, Μαρτίου 27, 2015

Έβαλε φωτιά σε κατάστημα ρούχων στη Γλυφάδα


katasthma 27-3-2015Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας οδηγήθηκε ένας 35χρονος Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη ως δράστης εμπρηστικής επίθεσης σε βάρος καταστήματος ρούχων με την επωνυμία «Angel», που βρίσκεται επί της οδού Κύπρου 76, στη Γλυφάδα. Ο 35χρονος συνελήφθη την Τετάρτη...
το βράδυ στη Γλυφάδα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.).
Λίγο πριν τη σύλληψή του ο 35χρονος φέρεται, σύμφωνα με την αστυνομία,  ότι έθραυσε με κολωνάκι πεζοδρομίου, τζαμαρία καταστήματος ενδυμάτων στην περιοχή της Γλυφάδας και προκάλεσε πυρκαγιά, ρίχνοντας φιάλη με εύφλεκτο υγρό στην κεντρική είσοδο του ίδιου καταστήματος, χωρίς όμως αυτή να επεκταθεί στο εσωτερικό του.
Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα του εμπρησμού, της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, της κλοπής, και της απειλής.
Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τ.Α. Γλυφάδας, ο συλληφθείς στις 18-3-2015 το μεσημέρι είχε αφαιρέσει ένα  ρολόι και ένα  ζευγάρι γυαλιά ηλίου από το ίδιο κατάστημα, ενώ παράλληλα προκάλεσε φθορές και απείλησε τον ιδιοκτήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ