ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Παρασκευή, Μαρτίου 27, 2015

Λαβρόφ: H προσέγγιση των ΗΠΑ στην Υεμένη και στην Ουκρανία είναι προφανές ότι γίνεται με δυο μέτρα και δυο σταθμά

Λαβρόφ: H προσέγγιση των ΗΠΑ στην Υεμένη και στην Ουκρανία είναι προφανές ότι γίνεται με δυο μέτρα και δυο σταθμά



Ο Λαβρόφ σημείωσε ότι η ουκρανική κρίση δεν θα είχε συμβεί αν στις 22 Φεβρουαρίου του περασμένου έτους, η  Ευρώπη και οι  χώρες εκείνες που είχαν την υπογραφή της συμφωνίας της ουκρανικής αντιπολίτευσης και του  Γιανουκόβιτς ζητούσαν να εφαρμοστεί  αμέσως η συμφωνία.


ΓΟΥΑΤΕΜΑΛΑ, 26 Μαρτίου RIA Novosti.  Οι ΗΠΑ, υποστηρίζουν τον  δραπέτη πρόεδρο  της Υεμένης και δεν υποστηρίζουν τον πρώην πρόεδρο της Ουκρανίας Βίκτορ Γιανουκόβιτς, με αυτόν τον τρόπο  ενεργούν με δυο μέτρα και με δυο  σταθμά:  και  η μία και η άλλη κατάσταση θα έπρεπε να είχαν οδηγηθεί σε  διαπραγματεύσεις, δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ.

«Είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούν  ένα  τετριμμένο   κλισέ: προφανή διπλά μέτρα και σταθμά αν και, φυσικά, εμείς δεν το θέλουμε αυτό που  συμβαίνει στην Ουκρανία,ούτε αυτό που  λαμβάνει χώρα στην Υεμένη" – είπε   Λαβρόφ , απαντώντας σε ερώτηση του RIA Novosti σε συνέντευξη Τύπου μετά τα αποτελέσματα της επίσκεψης του  στη Γουατεμάλα.

Και στις δύο περιπτώσεις, θα έπρεπε να  κινηθούν  προς την κατεύθυνση της εθνικής συμφιλίωσης », - είπε ο υπουργός.

Σημείωσε ότι η ουκρανική κρίση δεν θα είχε συμβεί αν  στις 22 Φεβρουαρίου του προηγούμενου έτους  η Ευρώπη και οι χώρες εκείνες που είχαν την υπογραφή συμφωνίας με την ουκρανική αντιπολίτευση και τον Γιανουκόβιτς,  χρησιμοποιούσαν  την επιρροή τους και απαίτούσαν  την άμεση αποκατάσταση της συμφωνίας, που ποδοπατήθηκε  από την αντιπολίτευση.


http://ria.ru/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ