ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Παρασκευή, Μαρτίου 27, 2015

H Κόστα Ρίκα απέλυσε τον Πρέσβη της στην Βενεζουέλα για ανοιχτή υποστήριξη στον Maduro.

H Κόστα Ρίκα απέλυσε τον Πρέσβη της στην Βενεζουέλα για ανοιχτή υποστήριξη στον Maduro.



Η Κυβέρνηση της Κόστα Ρίκα απέλυσε τον πρεσβευτή της στη Βενεζουέλα  για ανοιχτή υποστήριξη του προέδρου της Βενεζουέλας    Νικολά Maduro, όπως   αναφέρει το μέσο μαζικής ενημέρωσης Ultimas Noticias.

Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε ο πρώην πρεσβευτής Federico Picado   στο La Nacion, τόνισε ότι οι χρόνιες ελλείψεις σε βασικά αγαθά στη Βενεζουέλα προκλήθηκαν από πολιτικές πιέσεις και  επιρροές από προσωπικότητες του επιχειρηματικού τομέα. Αυτοί  προσπάθησαν  να υποκινήσουν  εσωτερικές αναταραχές και να υπονομεύσουν  την ηγεσία του Προέδρου Maduro στη χώρα.

Ο ίδιος χαιρέτισε επίσης την απόφαση που ελήφθη από το κοινοβούλιο της Βενεζουέλας να χορηγήσει στον  Nicolas Maduro  τις έκτακτες εξουσίες όταν η Ουάσινγκτον επέβαλε κυρώσεις κατά αρκετών κυβερνητικών στελεχών, στη Βενεζουέλα.

Ο Πρόεδρος  Κόστα Ρίκα Luis Guillermo Solis έσπευσε να δηλώσει ότι οι αρχές της χώρας δεν συμμερίζονται  τη θέση του Federico Picado.

“Το περιεχόμενο των δηλώσεων και η δυνατότητα  το αν μπορούσε να δώσει  συνέντευξη δεν είχε  συζητηθεί προηγουμένως,” διευκρίνισε ο Υπουργός εξωτερικών της  Κόστα Ρίκα Manuel Gonzalez, κατά την επίσημη συνέντευξη τύπου.

http://sputniknews.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ