ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τρίτη, Μαρτίου 31, 2015

Το Μαξίμου «αδειάζει» Βαρουφάκη για ΕΝΦΙΑ


«Αδειάζει» με non-paper το Μαξίμου τις πηγές του ΥΠΟΙΚ που άφηναν ανοικτό το ενδεχόμενο να παραμείνει ο ΕΝΦΙΑ και το 2015.
to-maksimou-adeiazei-baroufaki-gia-enfia
Αλαλούμ επικρατεί με τις τελευταίες ώρες για το τι προτίθεται να κάνει η κυβέρνηση με τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων.Το απόγευμα της Δευτέρας, μετά τη διαρροή της λίστας μέτρων της ελληνικής κυβέρνησης που συζητούνται στις ομάδες εργασίας, στην οποία δεν υπήρχε καμία αναφορά στο ζήτημα του ΕΝΦΙΑ, πηγές του υπουργείου Οικονομικών άφηναν ανοικτό το ενδεχόμενο να παραμείνει ο ΕΝΦΙΑ και το 2015, είτε ως έχει, είτε με μικρές τροποποιήσεις.


Ωστόσο, λίγο αργότερα, το Μέγαρο Μαξίμου, με non-paper, υπογράμμιζε η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε αντικατάσταση του ΕΝΦΙΑ άμεσα, καθώς αποτελεί μία από τις προτεραιότητές της.
«Ο ΕΝΦΙΑ θα αντικατασταθεί από Φόρο Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας άμεσα», αναφέρεται στο Non-parer. «Η αντικατάσταση - προστίθεται- ενός από τους πιο άδικους φόρους που έχουν υπάρξει, με έναν κοινωνικά δίκαιο φόρο, είναι προτεραιότητα της κυβέρνησης.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ