ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Παρασκευή, Μαρτίου 27, 2015

Άσαντ: Η Δύση Ακολουθεί το ίδιο σενάριο στη Συρία και την Ουκρανία για αποδυναμώσει τη Ρωσία

Άσαντ: Η Δύση Ακολουθεί το ίδιο σενάριο στη Συρία και την Ουκρανία για αποδυναμώσει τη Ρωσία


Οι Δυτικές χώρες, παρεμβαίνουν  στις εσωτερικές υποθέσεις της Συρίας, ακολουθούν το ίδιο σενάριο όπως και στην Ουκρανία για να αποδυναμώσουν  τη Ρωσία, δήλωσε  ο Πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ Άσαντ την Πέμπτη.

ΔΑΜΑΣΚΟΣ (Sputnik) – Ο Άσαντ δήλωσε ότι στόχος του ως πρόεδρος της Συρίας είναι να αντισταθεί  στις ξένες παρεμβάσεις στη χώρα του.


Υπάρχει μια σύνδεση μεταξύ της Συριακής κρίσης, και ό, τι συμβαίνει στην Ουκρανία. Πρώτον, επειδή και οι δύο χώρες είναι σημαντικές για τη Ρωσία. Δεύτερον, επειδή υπάρχει ένας στόχος και στις δύο περιπτώσεις να αποδυναμώσουν  τη Ρωσία και να δημιουργήσουν  κράτη-μαριονέτες, " δήλωσε ο Άσαντ  σε Ρώσους δημοσιογράφους.

"Είναι σαφές ότι το καθήκον του κάθε κράτους είναι να προστατεύει τα συμφέροντα του λαού και της χώρας. Και, φυσικά, ο ρόλος της κυβέρνησης είναι να εφαρμόσει αυτά τα συμφέροντα. "

Οι συριακές αρχές δεν θα αντιταχθούν  στην αναβίωση και στην  επέκταση μιας  ρωσικής ναυτικής εγκατάστασης στο λιμάνι της Ταρτούς εάν η Μόσχα αποφασίσει να το κάνει, δήλωσε ο Πρόεδρος Μπασάρ Άσαντ,  την Πέμπτη.

«Καλωσορίζουμε την επέκταση της ρωσικής παρουσίας στην ανατολική Μεσόγειο, ειδικά κοντά στις ακτές μας και στα λιμάνια μας," δήλωσε ο Άσαντ σε συνέντευξή του σε Ρώσους δημοσιογράφους.

Η ναυτική εγκατάσταση στο Ταρτούς, που ιδρύθηκε κατά τη σοβιετική εποχή, έχει χρησιμοποιηθεί για τη συντήρηση και τον ανεφοδιασμό των ρωσικών πολεμικών πλοίων στη Μεσόγειο.


Με την κλιμάκωση της κρίσης στην  Συρία, η Ρωσία απέσυρε όλο το στρατιωτικό προσωπικό από τη βάση της Τρίπολης και τους αντικατέστησε με πολίτες εργαζόμενους. Ωστόσο, μετά την ανάπτυξη της μιας μεγάλης ναυτικής δύναμης κρούσης στη Μεσόγειο, το 2013,  η Μόσχα  ήδη εξετάζει την αναβίωση της εγκατάστασης.


Ο Άσαντ είπε ότι όσο αυξάνεται σημαντικά η παρουσία της Ρωσίας στην περιοχή   τόσο πιο σταθερή γίνεται η περιοχή,  γιατί  η Ρωσία  παίζει  ένα σημαντικό ρόλο στην διατήρηση της σταθερότητας σε όλο τον κόσμο.

Πρόσθεσε ότι η απόφαση για την επέκταση της μονάδας  της Ταρτούς πρέπει να ληφθεί  από τις ρωσικές αρχές.


tartus

http://sputniknews.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ