ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τρίτη, Μαρτίου 31, 2015

Χειροπέδες στην πρύτανη του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου, Ελπίδα Κεραυνού



elpida keraunou 30-3-2015Στη σύλληψη της πρυτάνεως του ΤΕΠΑΚ (Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου), Ελπίδας Κεραυνού, προχώρησαν το απόγευμα της Δευτέρας οι Κυπριακές διωκτικές αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Κεραυνού ανακρίνεται στο Αρχηγείο της αστυνομίας σχετικά με...
ενδείξεις για τη διάπραξη ποινικών αδικημάτων που προέκυψαν από έλεγχο της Νομικής Υπηρεσίας και αφορούν καταγγελιες για παρεμβάσεις σε διαδικασία προαγωγής λεκτόρων του Πανεπιστημίου.


Αστυνομικές πηγές ανέφεραν, πως διερευνώνται εναντίον της πρυτάνεως οκτώ αδικήματα που αφορούν σε: κατάχρηση εξουσίας, επηρεασμό αρμόδιας αρχής,  δόλο και κατάχρηση εμπιστοσύνης από δημόσιο λειτουργό, παραμέληση υπηρεσιακού καθήκοντος, πρόκληση εκτέλεσης εγγράφων με ψευδείς παραστάσεις, καταρτισμό εγγράφου χωρίς εξουσία, κυκλοφορία εγγράφου που καταρτίστηκε χωρίς εξουσία και συνομωσία προς διάπραξη κακουργήματος.
Σύμφωνα με τον "Φιλελεύθερο", το  πράσινο φως για τη σύλληψη της κ. Κεραυνού,  ώστε να ανακριθεί για τα πιο πάνω ζητήματα, άναψε ο Γενικός Εισαγγελέας κατόπιν στοιχείων που του κατέθεσε ο Γενικός Ελεγκτής.
Σημειώνεται, ότι αφού αξιολογηθεί το περιεχόμενο της κατάθεσης της κ. Κεραυνού στην αστυνομία, θα αποφασιστεί την Τρίτη αν θα κρατηθεί περαιτέρω με την έκδοση σχετικού δικαστικού διατάγματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ