ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Δευτέρα, Οκτωβρίου 21, 2013

Εξετάζουν και πάλι περικοπές στις συντάξεις του πρώην ΤΕΒΕ



Η πρόταση της περικοπής των συντάξεων έως 30% για τους παλιούς και νέους συνταξιούχους του πρώην ΤΕΒΕ ( κλάδου του ΟΑΕΕ), σύμφωνα με πληροφορίες, επανεξετάζεται προκειμένου να καλυφθούν τα  ελλείμματα του ταμείου, καθώς όλα τα ισοδύναμα μέτρα δεν θεραπεύουν άμεσα το πρόβλημα  (ένταξη στο Ταμείο τουλάχιστον 80.000 ασφαλισμένων που σήμερα καλύπτονται από τον ΟΓΑ) ή δε γίνονται αποδεκτά από την Τρόικα.  
Η πρόταση της περικοπής των συντάξεων είχε αποσυρθεί την περασμένη άνοιξη μετά τις έντονες διαμαρτυρίες των βιοτεχνών, αλλά  ο υπουργός Οικονομικών κ. Γιάννης Στουρνάρας είχε προαναγγείλει  την επαναφορά της, επισημαίνοντας ότι τη θεωρεί σωστή και δίκαιη, τη στιγμή που δεν έχει βρεθεί άλλο ισοδύναμο μέτρο.
Να σημειωθεί ότι η αναπλήρωση για τους συνταξιούχους του ΤΕΒΕ έφτανε το 120%- κατά μέσο όρο 85%-με δεδομένο όμως ότι πρόκειται για αυτασφάλιση, στην οποία δε συμμετέχει η εργοδοτική πλευρά, όπως συμβαίνει στο ΙΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ