ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τετάρτη, Οκτωβρίου 23, 2013

"Πλάκα" τους κάνει η Τρόικα: «Θα έρθουμε όταν δεχθείτε να πάρετε μέτρα»

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΚΟΛΠΑ ΠΡΟ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΤΡΩΝ
Το γνωστό εκβιαστικό  παιχνίδι του «περίμενε» ξεκίνησε πάλι η τρόικα   διαμηνύοντας από τις Βρυξέλες πως θα επιστρέψουν όταν κυβέρνηση θα είναι… έτοιμη, υπονοώντας ότι όσο κρατάει η επικοινωνιακής φύσεως αντίδραση της κυβέρνησης δεν πρόκειται να έρθουν.
Μάλιστα αξιωματούχος του Eurogroup εξέφρασε την λύπη του για δηλώσεις Ελλήνων πολιτικών ότι στη χώρα δεν πρόκειται να ληφθούν νέα μέτρα, προδιαγράφοντας ότι είναι απλά θέμα χρόνου η ανακοίνωσή τους...



Διευκρίνισε δε ότι η ΕΕ δεν ζητά «οριζόντια» μέτρα αλλά στοχευμένα μέτρα, στον ορίζοντα να σημειώσουμε εμείς.
Τα μέτρα αυτά δεν χρειάζεται, ούτε είναι σωστό να προέλθουν από οριζόντιες μειώσεις μισθών και συντάξεων, αλλά οπωσδήποτε θα πρέπει να είναι δημοσιονομικού χαρακτήρα και να αφορούν συγκεκριμένες στοχευμένες περικοπές δαπανών, με σκοπό την εξοικονόμηση 2 σχεδόν δισεκατομμυρίων ευρώ.
Το θέμα είναι πως τρόικα και Βρυξέλλες συνεχίζουν τον πόλεμο νεύρων απέναντι στην κυβέρνηση ζητώντας μέτρα για να επιτευχθεί ο στόχος του πρωτόγεννους πλεονάσματος για το 2014.
Στις Βρυξέλλες υπολογίζουν το δημοσιονομικό κενό το 2014 στα 2 δισ. ευρώ, ενώ η Αθήνα το υπολογίζει στα 500 εκατομμύρια ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ