ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τετάρτη, Οκτωβρίου 23, 2013

ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΕΔΩΣΕ Η ΕΛ.ΑΣ ΕΙΚΟΝΕΣ Nέο ένταλμα σύλληψης για τον Β.Παλαιοκώστα

ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΕΔΩΣΕ Η ΕΛ.ΑΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
Nέο ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε σε βάρος του Βασίλη Παλαιοκώστα και αφορά τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας από κοινού, κ.α αδικήματα, που έλαβαν χώρα την 06/02/2011, στον οδικό άξονα Λιβαδειάς – Αράχοβας, κατά τη διάρκεια καταδίωξης αυτοκινήτου Audi A 4 από αστυνομικές δυνάμεις.

Παράλληλα, η ΕΛ.ΑΣ., έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης στις οποίες απεικονίζεται το αυτοκίνητο που επέβαινε ο Παλαιοκώστας πριν από δυο χρόνια και ενεπλάκη στην καταδίωξη και «άτομο, που επέβαινε σε αυτό», όπως κατεγράφη από κάμερα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης καφετέρειας, χωρίς όμως να διευκρινίζει αν το πρόσωπο που απεικονίζεται στις εικόνες αυτές είναι ο Βασίλης Παλαιοκώστας.
Υπενθυμίζεται ότι, όταν οι δυο επιβαίνοντες ακινητοποίησαν το παραπάνω όχημα, ο ένας από αυτούς πυροβόλησε επανειλημμένα με ανθρωποκτόνο πρόθεση κατά των αστυνομικών, με όπλο τύπου Kαλάσνικοφ  (βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 23 κάλυκες), με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας αστυνομικός.
Η σχετική ποινική δικογραφία σχηματίστηκε από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β) και στο πλαίσιο της προανάκρισης ταυτοποιήθηκε, ως ένας από τους επιβάτες, που δεν είναι άλλος από τον προαναφερόμενο αναζητούμενο κακοποιό.
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ