ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τετάρτη, Μαρτίου 18, 2015

«Αυγή» σε Διαμαντόπουλο: «Βάλε φρένοοοοο»

«Αυγή» σε Διαμαντόπουλο: «Βάλε φρένοοοοο»

Ο αρθρογράφος της εφημερίδας Θ. Καρτερός με άρθρο του αναρωτιέται αν μπορεί κάποιος να είναι ελευθεριακών σοσιαλιστικών απόψεων και να κάνει ό,τι λέει ο κ. Τσίπρας;
augi-se-diamantopoulo-bale-frenooooo

Η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ «Αυγή» από την ημέρα που το κόμμα έχει καταλάβει την εξουσία έχει βαλθεί να παίξει το ρόλο του «παιδονόμου» για τους βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας και δεν μασάει τα λόγια της.
Θύμα της αυτή τη φορά έπεσε ο βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑΒαγγέλης Διαμαντόπουλος και αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του για τα βουλευτικά αυτοκίνητα, θέμα το οποίο η «Αύγη» επιμένει να αναδεικνύει ως μείζον.
Ο αρθρογράφος της εφημερίδας Θ. Καρτερός επιλέγει να σχολιάσει με ειρωνικό τρόπο τις απόψεις του κ. Διαμαντόπουλου και με άρθρο του με τίτλο «Φρένοοοοο» μεταξύ άλλων, σημειώνει πως «η παραίνεση Τσίπρα προς αριστερούς να παραιτηθούν αυτής της παροχής ήταν λογικό να προκαλέσει αντιδράσεις. Διότι πώς θα φτάσει ένας βουλευτής στους πολίτες χωρίς αυτοκίνητο; Πώς θα προσεγγίσει τους κοινωνικά απομακρυσμένους, που δεν έχουν αυτοκίνητο ή έχουν κάποιο σαραβαλάκι, αν δεν έχει ένα καλό αυτοκίνητο;».

«Μπορεί με τρία-τέσσερα χιλιάρικα μηνιαίως, που περισσεύουν μετά τις κρατήσεις για κόμμα και αλληλεγγύη, να πάρει ο βουλευτής αυτοκίνητο της προκοπής, ώστε να περιοδεύει με ασφάλεια στα κοινωνικά καταράχια; Αλλά ακόμα κι αν μπορούσε, πώς θα αγνοήσουμε το κρίσιμο ιδεολογικό-ηθικό ζήτημα, να είναι κάποιος ελευθεριακών σοσιαλιστικών απόψεων και να κάνει ό,τι λέει ο κ. Τσίπρας;», διερωτάται με νόημα ο αρθρογράφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ