ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τρίτη, Μαΐου 31, 2016

Θεσπρωτία: Συνελήφθησαν δύο, αναζητείται ένας για τον αποκεφαλισμό του 25χρονου


egklima-potamia-paramythias 31-5-2016Τρία εντάλματα σύλληψης εξέδωσε ο ανακριτής Θεσπρωτίας, που διερευνά την υπόθεση δολοφονίας του 25χρονου Αλβανού, ο οποίος βρέθηκε αποκεφαλισμένος έξω από το ποιμνιοστάσιο, όπου εργαζόταν, στην περιοχή Γλυκή. Οι αστυνομικές αρχές, σε εκτέλεση αυτών των ενταλμάτων, συνέλαβαν...
δύο 28χρονους και αναζητούν έναν ακόμα υπήκοο Αλβανίας 27 ετών.


Η έκδοση των ενταλμάτων σύλληψης έγινε μετά το σχηματισμό, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας ποινικής δικογραφίας κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση κατά συναυτουργία, της περιίβρυσης νεκρού και των παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.
Πληροφορίες του paramythia-online αναφέρουν ότι ο ένας από τους δράστες περιέγραψε στους αστυνομικούς πως πήγαν στη παράγκα στην οποία διέμενε το θύμα και αφού του χτύπησαν τη πόρτα και τους άνοιξε,  ένας δράστης μπήκε μέσα ενώ οι άλλοι δύο έμειναν έξω και περίμεναν.
Αυτοί που βρίσκονταν έξω άκουσαν τον πυροβολισμό και μετά είδαν τον αυτουργό της δολοφονίας να σέρνει και να βγάζει το θύμα έξω από την παράγκα. Ο δράστης τότε, σύμφωνα με τις περιγραφές,  έβγαλε ένα μαχαίρι που είχε μαζί του και αποκεφάλισε το θύμα.  Στη συνέχεια έβαλε το κεφάλι σε μια σακούλα και είπε στους άλλους δύο ότι  θα το πήγαινε στην Αλβανία να το δείξει στο άτομο που είχε ζητήσει την εκτέλεση και τον αποκεφαλισμό του Αλβανού.
Όπως υποστήριξαν οι συλληφθέντες το κίνητρο της εκτέλεσης ήταν ότι το θύμα είχε κρατήσει για τον εαυτό του 20.000 ευρώ από εμπόριο κοκαΐνης.
Οι συλληφθέντες αναμένεται να προσαχθούν ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθούν
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 31-5-2016 από directNEWS.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ