ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Κυριακή, Μαΐου 29, 2016

Βουλγαρία: Σε συναγερμό ο στρατός - Κύματα προσφύγων από την Ελλάδα


blagoevgrad 28-5-2016Σε συναγερμό βρίσκονται οι στρατιωτικές δυνάμεις στο Μπλαγκόεβγκραντ της Βουλγαρίας, 80 χιλιόμετρα από τα σύνορα,που είναι η κοντινότερη στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα πόλη με στρατόπεδο, μετά το δευτέρο μέσα σε 2 μέρες περιστατικό μαζικής εισόδου μεταναστών από την Ελλάδα. Την Παρασκευή, περίπου...
100 μετανάστες πιθανότατα από την Ειδομένη-προσπάθησαν να μπουν στην Βουλγαρία από σημείο παράλληλα με τον μεθοριακό σταθμό Προμαχώνα-Κούλατα.


Η ελληνική αστυνομία μπόρεσε και απέτρεψε την είσοδο μόλις 20 εξ' αυτών, ενώ άλλοι 60 συνελήφθησαν από την μεθοριακή βουλγαρική αστυνομία στην συνοριακή πόλη Πέτριτς.
Το Σάββατο άλλη ομάδα 50 ατόμων που είχε μέσα και μάνες με παιδιά - και προερχόταν από κέντρο φύλαξης της Θεσσαλονίκης - προσπάθησε να περάσει στην Βουλγαρία και από εκεί στην Δυτική Ευρώπη.
Με τζιπ της συνοριακής αστυνομίας συνολικά περίπου 100 ατόμα - αναμεσά τους και μικρά παιδιά - μεταφέρθησαν σε αστυνομικά τμήματα της πόλης Πέτριτς χωρίς να είναι γνωστή η περαιτέρω τύχη τους.
Με αφορμή αυτά τα δύο συνεχόμενα περιστατικά τέθηκαν σε συναγερμό βουλγαρική κυβέρνηση και στρατιωτικές δυνάμεις,  κυρίως από την πόλη Μπλαγκόεβγκραντ αλλά και από την Σόφια, που ξεκίνησαν για να ενισχύσουν το στρατό  στα σύνορα με την Ελλάδα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-5-2016 από directNEWS.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ