ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Παρασκευή, Μαΐου 27, 2016

Στον ανακριτή ο «δράκος» του Αμαρουσίου - Έλαβε προθεσμία για τη Δευτέρα [βίντεο+φωτο]


drakos1 27-5-2016Το πρωί της Δευτέρας αναμένεται να διαβεί και πάλι το κατώφλι του 27ου τακτικού ανακριτή ο φερόμνος ως «δράκος» του Αμαρουσίου. Ο 30χρονος,  με τα χέρια του δεμένα πίσω από την πλάτη, κουκούλα και σκυμμένο κεφάλι, προσήχθη νωρίς το πρωί της Παρασκευής στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε...
νέα προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του.
Ο  κατηγορούμενος για τουλάχιστον πέντε επιθεσεις σε βάρος γυναικών, δεν θέλησε να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.


Υπενθυμίζεται, ότι η δίωξη που έχει ασκηθεί σε βάρος του αφορά τα αδικήματα της απόπειρς βιασμού κατά συρροή και της παράνομης οπλοφορίας. Ο ίδιος φέρεται να έχει ομολογήσει τις πράξεις του ισχυριζόμενος, ωστόσο, πως πρόθεση του ήταν να αγγίξει τις γυναίκες και όχι να τις βιάσει. Χαρακτηριστικά φέρεται να έχει πει: «Με χώρισε μια κοπέλα από τη Ρουμανία που είχα γνωρίσει σε ένα μπαρ. Δεν με ήθελε . Από εκείνη τη στιγμή ήθελα να εκδικηθώ όλες τις γυναίκες. Στο πρόσωπο της έβλεπα εκείνη». 
drakos2 27-5-2016

drakos3 27-5-2016
drakos5 27-5-2016
drakos7 27-5-2016
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-5-2016 από directNEWS.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ