ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Δευτέρα, Μαΐου 30, 2016

Επιστολή Τσακαλώτου στους Θεσμούς: Τα «όχι» της κυβέρνησης σε προαπαιτούμενα

Εκτύπωση
tsakalwtos 30-5-2016Ο υπουργός ΟΙκονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος με επιστολή του προς τος Θεσμούς εκφράζει την  πρόθεσή της κυβέρνησης να μην υλοποιήσει οκτώ από τα προαπαιτούμενα που θέτουν οι δανειστές για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, επισημαίνοντας ότι  δεν υπάρχει λόγος να υλοποιηθούν. Στην επιστολή του, που...
έχει αποδέκτες τους ιερ Μοσκοβισί (Κομισιόν), Μπενουά Κερέ (ΕΚΤ) και Πόουλ Τόμσεν (ΔΝΤ), αναφέρει τις «κόκκινες γραμμές» της κυβέρνησης, όπως αναφέρι σε σχετικό ρεπορτάζ της η εφημερίδα  «Τα Νέα».
Μία από αυτές τις «κόκκινες γραμμές» αφορά στα ειδικά μισθολόγια. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η κυβέρνηση αρνείται να αποσύρει τη διάταξη του πολυνομοσχεδίου που προβλέπει τη δυνατότητα να υπάρξει «ξεπάγωμα» των ειδικών μισθολογίων έως τις 31/12/16 και επιμένει στη διατήρησή της, όπως εξήγγειλε και από τη ΒΈουλή ο Αλέξης Τσίπρας.


Παράλληλα, η κυβέρνησης δεν είναι διατεθειμένη να ανταποκριθεί στην απαίτηση των θεσμών να απαντήσει επακριβώς ποιο θα είναι το εναλλακτικό της σχέδιο σε περίπτωση που δεν λειτουργήσει αποτελεσματικά εκείνο για τον ΑΔΜΗΕ.
Ένα άλλο σημείο που βρίσκεται αντίθετη την κυβέρνηση είναι το  αίτημα των Θεσμών να καταργηθεί η κατηγορία των συντάξεων που δίνονται για λόγους ατυχημάτων.
Σε κάθε περίπτωση, οι τροπολογίες που θα περιλαμβάνουν τα τελευταία προαπαιτούμενα για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης αναμένεται να ενσωματωθούν με τη μορφή τροπολογιών σε νομοσχέδια που συζητούνται στη Βουλή, πιθανόν την Τετάρτη ή ακόμα και νωρίτερα, προκειμένου να κλείσει το συντομότερο δυνατό αυτό το κεφάλαιο και να ανοίξει ο δρόμος για την εκταμίευση της δόσης.
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 30-5-2016 από directNEWS.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ