ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Δευτέρα, Μαΐου 30, 2016

Προφυλακιστέος ο «δράκος» του Αμαρουσίου - Διατάχθηκε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη


drakos amarousiou 30-5-2016Συγγνώμη από τα θύματά του φέρεται να ζήτησε  κατά την απολογία του στον ανακριτή ο «δράκος» του Αμαρουσίου, ο οποίος κρίθηκε τη Δευτέρα προφυλακιστέος, Ο ανακριτής, κατόπιν σχετικού αιτήματος της υπεράσπισης,  διέταξε τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης στον κατηγορούμενο, ο...
οποίος για το λόγο αυτό θα οδηγηθεί αρχικά στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού. 
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 30χρονος κατηγορούμενος κατά την απολογία του φέρεται να  ομολόγησε τις επιθέσεις σε βάρος έξι γυναικών, υποστηρίζοντας, ωστόσο, ότι δεν είχε σκοπό τον βιασμό, αλλά το μόνο που ήθελε ήταν να μειώσει το γυναικείο φύλο, επειδή είχε υποστεί ερωτική απογοήτευση και η σύντροφος με την οποία διατηρούσε μακροχρόνια σχέση τον εκμεταλλεύτηκε.


Συγκεκριμένα στο απολογητικό του υπόμνημα ισχυρίστηκε ότι η γυναίκα αυτή ήταν μία ιερόδουλη από τη Ρουμανία, η οποία, του απέσπασε 15.000 ευρώ, "τους κόπους μιας ζωής", όπως ανέφερε χαρακτηριστικά 
Υπενθυμίζεται, ότι σε  βάρος του 30χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το κακουργηματικού χαρακτήρα αδίκημα της απόπειρας βιασμού κατ' εξακολούθηση και για την πλημμεληματική πράξη της παράνομης οπλοφορίας.
Αναφορικά με τη δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου ο κατηγορούμενος αρνείται κατηγορηματικά κάθε εμπλοκή του. 
Ο «δράκος» του Αμαρουσίυ στο πάρκινγκ όπου βρέθηκε νεκρή η Αγραφιώτου
Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι το  Σάββατο αξιωματικοί της Ασφάλειας οδήγησαν τον «δράκο» στο υπόγειο πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ, όπου εντοπίστηκε νεκρή η Ελευθερία Αγραφιώτου. Οι ίδιες πηγές είπαν πως πως ο κατηγορούμενος αρνήθηκε ότι είχε έρθει σε επαφή με την Αγραφιώτου και ότι είχε πάει στο χώρο που τον μετάφεραν. 
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι με βάση τις έως τώρα απαντήσεις των εγκληματολογικών εργαστηρίων δεν φαίνεται να συνδέεται ο 30χρονος με τη δολοφονία της 69χρονης,  Οι έρευνες, πάντως, θα συνεχιστούν. .
Στο μεταξύ, η μητέρα του 30χρονου, που βρίσκεται σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, υποστήριξε ότι  δεν είναι δυνατό να σκότωσε ο γιος της«Ζητώ χίλια συγγνώμη από τις γυναίκες, από τις οικογένειές τους, για τον πόνο που τους προκάλεσε το παιδί μου» δήλωσε η μητέρα του 30χρονου, λέγοντας ότι ο γιος της είναι άρρωστος προσθέτοντας, όμως, πως  αυτό  « δεν αποτελεί δικαιολογία για τις πράξεις του». 
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 30-5-2016 από directNEWS.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ