ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Κυριακή, Μαΐου 29, 2016

Εικόνες από την τελευταία επίθεση του "δράκου" του Αμαρουσίου [βίντεο]


epithesh drakou 28-5-2016Κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει καρέ-καρέ την τελευταία επίθεση του 30χρονου "δράκου" του Αμαρουσίου εις βάρος 39χρονης υπαλλήλου του ΚΕΕΛΠΝΟ που έλαβε χώρα το πρωί της περασμένης Τετάρτης. Λίγο μετά την επίθεση, η γυναίκα καλεί σε βοήθεια, οδηγώντας ουσιαστικά στη σύλληψη του ανθρώπου που...
επιχείρησε να τη βιάσει.
Η απόπειρα βιασμού έλαβε χώρα επί  της οδού Αγράφων στο Μαρούσι και έχει  καταγραφεί λεπτό προς λεπτό. Τις φωτογραφίες ντοκουμέντο δημοσιεύει η εφημερίδα Πρώτο Θέμα της Κυριακής.
Ήταν 06:18 το πρωί της Τετάρτης 25 Μαΐου, όταν ο 30χρονος άνδρας επιχείρησε να επιτεθεί στην 39χρονη υπάλληλο.


Την ακολουθούσε για πολλή ώρα πριν της επιτεθεί από πίσω και επιχειρήσει να την παρασύρει σε πάρκινγκ και να τη φιμώσει με μονωτική ταινία. Αλλά εκείνη δεν ήταν διατεθειμένη να "πέσει" χωρίς μάχη. Αντιστέκεται και χτυπά τον επίδοξο βιαστή της στα γεννητικά όργανα. Τότε εκείνος τρέπεται σε φυγή κι εκείνη αρχίζει να φωνάζει για βοήθεια.
Όταν οι κάτοικοι της περιοχής βγαίνουν στα μπαλκόνια ακούγοντας τις φωνές της, εκείνη τους δείχνει προς τα που έχει κινηθεί ο δράστης. Σχεδόν μια ώρα μετά, ο επίδοξος βιαστής της  συλλαμβάνεται.
Η 39χρονη υπάλληλος του ΚΕΕΛΠΝΟ κλήθηκε από την αστυνομία στο Α.Τ. Αμαρουσίου και εκεί αναγνωρίζει τον δράστη.
Ο 30χρονος  αρχικά αρνήθηκε τα πάντα. Στη συνέχεια, ωστόσο,  ομολόγησε έξι επιθέσεις κατά γυναικών στο Μαρούσι κι άλλες περιοχές.
Η πρώτη επίθεση έγινε στις 19 Απριλίου κατά γυναίκας στρατιωτικού στην αερογέφυρα της Κηφισίας. Ακολούθησε μια δεύτερη στις 21 Μαΐου στην υπόγεια διάβαση της Καποδιστρίου. Γι' αυτή την επίθεση μάλιστα, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο δράστης είπε στους αστυνομικούς: «Μετάνιωσα που επιτέθηκα σε αυτή την κοπέλα. Ήταν νεαρό κορίτσι και θα ήθελα να είναι η κοπέλα μου».
Ο κατηγορούμενος υποστήριξε, επίσης,  πως «δεν έχουμε τηλεόραση στο σπίτι από τότε που κάηκε ούτε ίντερνετ, δεν είχα ιδέα ότι με ψάχνατε».
Ακολούθησαν άλλες δυο επιθέσεις στις 23 και 24 Μαΐου, πιο βίαιες αυτή τη φορά, με τον 30χρονο να χτυπά και να επιχειρεί να ξεγυμνώσει τα θύματά του, ξανά στην υπόγεια διάβαση της Καποδιστρίου. Η τελευταία του επίθεση ήταν το πρωί της 25ης Μαΐου.
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-5-2016 από directNEWS.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ