ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τετάρτη, Μαΐου 25, 2016

Νέα βίαια επεισόδια σε ομιλία του Τραμπ [βίντεο+φωτο]


trump 25-5-2016Οι διαμαρτυρίες έξω από μια εκδήλωση του Ντόναλντ Τραμπ στο Νέο Μεξικό έγιναν βίαιες, την Τρίτη το βράδυ, όταν διαδηλωτές πέταξαν φλεγόμενα ρούχα, πλαστικά μπουκάλια και άλλα αντικείμενα κατά των αστυνομικών, αναποδογύρισαν κάδους απορριμμάτων και γκρέμισαν οδοφράγματα. Η αστυνομία απάντησε με σπρέι πιπεριού και χειροβομβίδες καπνού στο πλήθος που είχε συγκεντρωθεί...
έξω από το Συνεδριακό Κέντρο του Αλμπουκέρκι.
Σύμφωνα με την αστυνομία, αρκετοί αστυνομικοί δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες για τρραύματα που υπέστησαν από πέτρες. Τουλάχιστον ένα άτομο συνελήφθη.


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών διακόπηκε επανειλημμένως από τους διαδηλωτές, οι οποίοι φώναζαν εναντίον του, ύψωσαν πανό με συνθήματα όπως "Ο Τραμπ είναι φασίστας" και "Ακούσαμε αρκετά" και προέβαλαν σθεναρή αντίσταση στους αστυνομικούς που προσπάθησαν να τους απομακρύνουν.
Ο Τραμπ απάντησε με τη συνήθη χλεύη του, λέγοντας "πηγαίνετε στη μαμά" και καλώντας την ασφάλεια να βγάλει έξω τους διαδηλωτές, ενώ οι υποστηρικτές του που κατέκλυζαν το συνεδριακό κέντρο απάντησαν φωνάζοντας "χτίσε το τείχος!" (σ.σ. που έχει υποσχεθεί στα σύνορα με το Μεξικό).
trump 25-5-2016
trump 25-5-2016
trump1 25-5-2016
trump2 25-5-2016
trump3 25-5-2016
trump4 25-5-2016

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 25-5-2016 από directNEWS.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ