ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τρίτη, Μαΐου 31, 2016

Σύνταγμα: Ένταση στην πορεία των εργαζομένων στα λιμάνια [βίντεο+φωτο]


limenergates1 31-5-2016Ένταση σημειώθηκε στην πορεία των λιμενεργατών που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στο κέντρο της Αθήνας. Συγκεκριμένα, η πορεία των εργαζομένων στον ΟΛΠ και τον ΟΛΘ ξεκίνησε από την πλατεία Κλαυθμώνος με συνθήματα κόπως «Τσίπρας σημαίνει Ελλάδα πουλημένη» και «πουλάτε, πουλάτε, το ξύλο θα το φάτε»....
Τη στιγμή που οι εργαζόμενοι στα λιμάνια έφθασαν έξω από κεντρικό ξενοδοχείο, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη συνέλευση των μετόχων του ΟΛΠ, επικράτησε ένταση και σπρωξιές, καθώς δεν τους επέτρεπαν να μπουν μέσα. Μάλιστα, ορισμένοι από τους συγκεντρωμένους άρχισαν να πετούν μπουκάλια, καφέδες και ό,τι άλλο είχαν στα χέρια τους. Από την ένταση λιποθύμησε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Λιμανιών Ελλάδος, Γιώργος Γεωργακόπουλος.


Παρών στη συγκέντρωση των λιμενεργατών ήταν και ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ο οποίος θα συμμετάσχει στη συνέλευση των μετόχων του ΟΛΠ.
Μετά τις 12 το μεσημέρι οι λιμενεργάτες κατευθύνθηκαν έξω από το υπουργείο Οικονομικών ζητώντας να συναντηθούν με τον Ευκλείδη Τσακαλώτου.
limenergates2 31-5-2016
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι  λιμενεργάτες αποφάσισαν την Κυριακή τη συνέχιση των 48 επαναλαμβανόμενων απεργιών που έχουν ξεκινήσει από την προηγούμενη Πέμπτη, απέναντι στην ιδιωτικοποίηση των λιμανιών.
limenergates3 31-5-2016
Με κοινή ανακοίνωσή τους, η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας (ΟΜΥΛΕ), η Ένωση Λιμενεργατών και ο Σύνδεσμος Εποπτών Αρχιεργατών, ζητούν κατοχύρωση των εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται.
limenergates4 31-5-2016
Στην ανακοίνωση αναφέρεται, συγκεκριμένα ότι «η κυβέρνηση, παρά τις δηλώσεις ότι συμμερίζεται τις ανησυχίες των εργαζομένων και παρά τις διαβεβαιώσεις περί αποδοχής των αιτημάτων μας σε επίπεδο πρωθυπουργού, δεν αναλαμβάνει την ευθύνη υλοποίησης της διασφάλισης σταθερών και ασφαλών θέσεων εργασίας. Δεν αρκούν οι καλές προθέσεις, αλλά συγκεκριμένες νομοθετικές πράξεις. Αυτό για μας είναι απαιτούμενο και αυτό επιβάλλεται να πράξει η κυβέρνηση για τους εργαζόμενους στους ΟΛΠ και ΟΛΘ»
limenergates5 31-5-2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ