ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Δευτέρα, Ιουλίου 25, 2016

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης μίλησαν για τη «σιωπή» των Τούρκων αξιωματικών στο ΝΑΤΟ

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης μίλησαν για τη «σιωπή» των Τούρκων αξιωματικών στο ΝΑΤΟ

© AP Photo/ Vadim Ghirda
Τούρκος στρατιώτης πάνω  στην φρεγάτα Turgutreis. Αρχείο φωτογραφιών




Βρυξέλλες, 25 Ιουλίου - RIA Novosti, ο Αλέξανδρος Shishlo. Οι αξιωματικοί του Τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού, του ΝΑΤΟ, φοβούμενοι για την τύχη τους, παραμένουν σιωπηλοί και  προσπαθούν να μην επικοινωνούν με κανέναν, σύμφωνα με την εφημερίδα Politico [1], επικαλούμενη πηγή στη Συμμαχία.

«Η Τουρκία είναι ένα σημαντικό μέλος του ΝΑΤΟ, αλλά οι αξιωματικοί του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού στο ΝΑΤΟ αυτές τις μέρες  απλά' δεν μιλάνε. 'Η πηγή υποθέτει  στο πλαίσιο αυτό ότι,  ανησυχούν για το μέλλον τους και  η σιωπή μπορεί να είναι μια καλή τακτική Στο πλαίσιο αυτό μπορεί να θεωρηθεί  το  γεγονός ότι ο στόλος παραμένει πιστός στον (Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ) Ερντογάν,.' - γράφει το άρθρο.

Την νύχτα της 16ης Ιουλίου, μια ομάδα ανταρτών έκανε  απόπειρα στρατιωτικού πραξικοπήματος στην Τουρκία. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, ως αποτέλεσμα της αντιπαράθεσης, η οποία έγινε στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης και της Άγκυρας, 246 Τούρκοι πολίτες, χωρίς να υπολογίζονται οι αντάρτες, σκοτώθηκαν και πάνω από δύο χιλιάδες άτομα τραυματίστηκαν.

Κατά την έρευνα της απόπειρας πραξικοπήματος οι  αρχές έχουν θέσει υπό κράτηση 10.600 ανθρώπους, δεκάδες χιλιάδες εκπρόσωποι  των διαφόρων τομέων της ζωής στην Τουρκία έχουν απολυθεί  από την εργασία τους.


αναφορές

  1.  Politico, 
       (http://www.politico.com/)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ