ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τετάρτη, Ιουλίου 27, 2016

Άρτα: Συνελήφθη 86χρονη με ηρωίνη και χασίς


narkotika dioksh 26-7-2016Χειροπέδες σε μία 86χρονη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών πέρασαν αστυνομικοί στην Άρτα. Όλα ξεκίνησαν όταν στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών συνελήφθη στην Άρτα ένας 53χρονος γιατί βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες  με ηρωίνη...
(μία σε μορφή βράχου και μία σε μορφή σκόνης), βάρους 8,36 γραμμαρίων καθώς και το χρηματικό ποσό των 340 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.
Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του συλληφθέντα σε χωριό της Άρτας όπου βρέθηκαν και  κατασχέθηκαν είκοσι ναρκωτικά χάπια ενώ στο αγρόκτημα του σπιτιού, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν 11 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από  1,45 έως 2,95 μέτρων.
Το απίστευτο είναι ότι κατά τη διάρκεια της έρευνας συνελήφθη και η 86χρονη μητέρα του δράστη, διότι στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με ηρωίνη, βάρους(35,48 γραμμαρίων, μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 2,2 γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ.
Σημειώνεται, ότι την  προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 26-7-2016 από directNEWS.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ