ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τετάρτη, Ιουλίου 27, 2016

Αναβολή στην εξέταση της αίτησης ασύλου των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών


toyrkoi stratiotikoi 27-7-2016Αναβλήθηκαν οι συνεντεύξεις στην Υπηρεσία Ασύλου, των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών που αυτομόλησαν στην Αλεξανδρούπολη μετά το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου στην Τουρκία. Η υπηρεσία έκανε δεκτό το αίτημα αναβολής που υπέβαλαν σήμερα δια των συνηγόρων τους...
οι 8, μέχρι να ομαλοποιηθεί, όπως ανέφεραν, η κατάσταση στην Τουρκία.
Έτσι, η διαδικασία των συνεντεύξεων αναμένεται να αρχίσει στις 19 Αυγούστου για τους δύο από τους 8 και στις 23, 24 και 25 Αυγούστου για τους υπόλοιπους.


"Κερδίσαμε επιπλέον μέρες ζωής" είπαν στην δικηγόρο τους Ίλια Μαρινάκη οι δύο από τους οκτώ αξιωματικούς. Όπως περιέγραψε η κ.Μαρινάκη στους δημοσιογράφους, και οι οκτώ στρατιωτικοί ζήτησαν την αναβολή γιατί φοβούνται για την ζωή τους και θέλουν να παρατείνουν το χρόνο παραμονής τους στην Ελλάδα, καθώς θεωρούν ότι οι πολιτικές εξελίξεις στην Τουρκία, στο τέλος, θα τους δικαιώσουν.
Στο μεταξύ ενημέρωσαν τις Ελληνίδες δικηγόρους ότι οι οικογένειες τους στην Τουρκία βρίσκονται υπό διωγμό. Έχουν λάβει εντολή από την αστυνομία να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί έχουν δεσμευτεί, όπως και τα αυτοκίνητα, ενώ, οι σύζυγοι και των 8 αξιωματικών απολύθηκαν από τις δουλειές τους. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η καταγγελία της κ.Μαρινάκη ότι στο σπίτι του ενός Τούρκου, οι αστυνομικοί τοποθέτησαν έγγραφο που τον συνδέει με τον Φετουλάχ Γκιουλέν, κάνοντας λόγο για προβοκάτσια, καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, το έγγραφο είναι στα αγγλικά, χωρίς όμως ο αξιωματικός να γνωρίζει τη γλώσσα.
Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα έγινε η καταγραφή των αιτημάτων διεθνούς προστασίας των στρατιωτικών και, σύμφωνα με τον νόμο, οι αιτούντες είχαν περιθώριο επτά ημερών από την καταγραφή, προκειμένου να προετοιμαστούν για τη συνέντευξη.
Όπως προβλέπει η διαδικασία, αφού ολοκληρωθούν οι συνεντεύξεις, ο αρμόδιος υπάλληλος εκδίδει την πρωτοβάθμια απόφαση. Σε περίπτωση που είναι αρνητική, οι αιτούντες μπορούν να ασκήσουν προσφυγή, οπότε ακολουθεί η δευτεροβάθμια διαδικασία εξέτασης του αιτήματός τους.
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-7-2016 από directNEWS.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ