ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Σάββατο, Ιουλίου 30, 2016

Κ. Τραυλέ Θυμάσαι τη έλεγες στη Πρόεδρο Του Δ/Σ Κα ΛΕΜΟΝΙΆ ΚΑΠΕΤΆΝΙΟΥ ΑΗΔΙΆΖΩ ΒΙΝΤΕΟ

Κ. Τραυλέ   Θυμάσαι τη έλεγες στη Πρόεδρο Του Δ/Σ Κα ΛΕΜΟΝΙΆ ΚΑΠΕΤΆΝΙΟΥ  ΑΗΔΙΆΖΩ  ΒΙΝΤΕΟ

Κ. Τραυλέ   Θυμάσαι τη έλεγες στη Πρόεδρο
Του Δ/Σ Κα ΛΕΜΟΝΙΆ ΚΑΠΕΤΆΝΙΟΥ  ΑΗΔΙΆΖΩ 
ο Σουλτάνος έλεγε να τα λες σε μια έγκριτη  Δικηγόρο  που απεγνωσμένα προσπαθούσε να κρατήσει σε ενα επίπεδο  το κύρος του Δ/Σ . Ντροπη και αίσχος  Γιατί κάποτε ήσουν Δήμαρχος Αμπελακίων . Και έπρεπε να δινεις το παραδειγμα  Συμπεριφοράς πως πρεπει να συμπεριφέρονται  οι νέοι σύμβουλοι μέσα το Δ/Σ   Εσύ  δεν κάνεις ούτε Πολιτικός  Κλητήρας .

Αλλωστε γιαυτό  Κατάντησε η Σαλαμινα  σε αυτό τα χάλι,  εσείς κάνετε μηνύσεις  στον Τ. Δήμαρχο Γ. Τσαβαρη   για να καλύψετε  τις  Δικές αμαρτίες   και 

.ΑΘΩΏΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΆ  

Τώρα βέβαια  έρχεται η Σειρά σας  και θά το πληρώσετε πολύ ακριβά  1ον) από τον κόσμο τής Σαλαμίνας  γιατί κατάλαβε τη   πολιτικοι  συκοφάντες και λασπολόγοι είσαστε .
  και 2ον θα σας τρέχει στα δικαστήρια  μέχρι να σας Πάρει και τα  ΌΛΑ  Τ. Δήμαρχος  γιατί όπως αποδεικνύεται από της αποφάσεις των δικαστηρίων  ,   Είναι καθαρός  αφού αθωώνεται !!  
  




Αναρτήθηκε από papadoladdack

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ