ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Σάββατο, Ιουλίου 30, 2016

Φόροι και πρόστιμα έως και 90% για αδήλωτα εισοδήματα και καταθέσεις


eisodhmata 30-7-2016Η κυβέρνηση αναμένεται να προωθήσει μέτρα για την αποκάλυψη κρυφών κεφαλαίων και καταθέσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό θεσμοθετώντας ισχυρά κίνητρα για τη νομιμοποίησή τους, όπως απαλλαγή από ποινικές διώξεις, και παράλληλα θεσπίζοντας υψηλή φορολογία άνω του 45%. Σύμφωνα με  δημοσίευμα της εφημερίδας...
«Τα Νέα»,  οι ρυθμίσεις που έρχονται θα είναι ιδιαίτερα σκληρές και πάντα θα υπάρχει η απειλή των ποινικών διώξεων για όσους θελήσουν να κρατήσουν κρυφά τα εισοδήματά τους. Με τα πρόστιμα και τις προσαυξήσεις η φορολογία μπορεί να φτάσει έως και το 90%.


Ο νόμος αναμένεται να είναι δρακόντειος και δεν θα έχει καμιά σχέση με τη φορολογική αμνηστία που αρχικά είχε επιλεγεί. Στόχος είναι να αποκαλυφθούν κρυφά κεφάλαια και καταθέσεις με την απειλή της ποινικής δίωξης ως  μέτρο εξαναγκασμού.
Υπό την πίεση των δανειστών τα σενάρια για αμνήστευση πάνε περίπατο. Μάλιστα, ανάλογα με το χρόνο απόκρυψης των εισοδημάτων θα είναι και ο φόρος. Αν για παράδειγμα τα κεφάλαια αποκτήθηκαν πέρυσι όταν ο ανώτατος φορολογικός συντελεστής ήταν 42%, τότε το πρώτο σκαλοπάτι είναι ακριβώς το 42% των χρημάτων.  Στη συνέχεια έρχονται οι προσαυξήσεις. Οι συντελεστές που προκρίνουν οι δανειστές, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκινούν από το 6% και φτάνουν έως και το 45% σε συνάρτηση με το χρόνο απόκρυψης των εισοδημάτων και το ύψος αυτών. Όσο πιο κοντά στο σήμερα είναι η απόκρυψη, τόσο μικρότερη η προσαύξηση.
Στην περίπτωση που  ένας φορολογούμενος έχει αποκρύψει 1 εκατομμύριο ευρώ, η οικειοθελής αποκάλυψή τους θα σημάνει ότι στον τραπεζικό του λογαριασμό θα μείνουν από 100.000 έως 300.000 ευρώ.
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 30-7-2016 από directNEWS.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ