ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Πέμπτη, Ιουλίου 28, 2016

Το Ισλαμικό Κράτος εξαπολύει νέες απειλές κατά του Λονδίνου και της Ουάσιγκτον [φωτο]


islamic-state 27-7-2016Το Ισλαμικό Κράτος ανάρτησε στο Διαδίκτυο φωτογραφία μία φωτογραφία που προκαλεί ανατριχίλα. Το Άγαλμα της Ελευθερίας στη Νέα Υόρκη να τυλίγεται στις φλόγες μετά από βομβαρδισμό. Η φωτογραφία συνοδεύεται από τη λεζάντα: «Σύντομα. Ουάσιγκτον. Η μάχη μας στα εδάφη σας δεν έχει ακόμα ξεκινήσει...
Να αναμένετε», που αφορά στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ που βρίσκεται 225 μίλια μακριά από τη Νέα Υόρκη, όπως σημειώνει η Mirror. 


Παράλληλα οι  τζιχαντιστές απειλούν και  το Λονδίνο, με αποτέλεσμα να ενισχυθούν τα μέτρα ασφαλείας σε εκκλησίες της Μεγάλης Βρετανίας υπό το φόβο επιθέσεων.
Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας,  έπειτα από τα «πρόσφατα περιστατικά στη Γαλλία, επαναλαμβάνουμε την οδηγία για προστασία και ασφάλεια σε τόπους χριστιανικής λατρείας».
Την ίδια στιγμή ο εκπρόσωπος της βρετανικής αστυνομίας κάλεσε τους πολίτες να είναι προσεκτικοί, επισημαίνοντας βέβαια πως προς το παρόν δεν υπάρχει συγκεκριμένη απειλή κατά της χριστιανικής κοινότητας στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Παρόλα αυτά η  βρετανική υπηρεσία πληροφοριών MI5 έχει αυξήσει το επίπεδο απειλής σε «σοβαρό», που σημαίνει ότι θεωρείται πολύ πιθανή μία επίθεση στη χώρα.
washington-threat ik 27-7-2016
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-7-2016 από directNEWS.gr

Προσθήκη νέου σχολίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ