ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τρίτη, Ιουλίου 26, 2016

Το Ισλαμικό Κράτος αναλαμβάνει την ευθύνη για την επίθεση σε εκκλησία στη Νορμανδία


rouen1 26-7-2016Το Ισλαμικό Κράτος αναλαμβάνει την ευθύνη για την επίθεση στην εκκλησία της Νορμανδίας, την Τρίτη, κατά την οποία οι δύο δράστες έσφαξαν τον ιερέα, πριν πέσουν νεκροί από αστυνομικά πυρά. Το πρακτορείο ειδήσεων Amaq που συνδέεται με την τζιχαντιστική οργάνωση, μετέδωσε...
ότι δύο «στρατιώτες» του ISIS διέπραξαν την επίθεση, αποκρινόμενοι «στις εκκλήσεις να τεθούν στο στόχαστρο οι χώρες του (διεθνούς) συνασπισμού» που μάχεται κατά του ΙΚ στο Ιράκ και στη Συρία.


Οι δύο άνδρες έφθασαν στην εκκλησία στη διάρκεια της πρωινής λειτουργία και πήραν ομήρους πέντε ανθρώπους που βρίσκονταν στο εσωτερικό, σκοτώνοντας έναν ιερέα και τραυματίζοντας σοβαρά έναν άλλο άνθρωπο.
Στη συνέχεια έπεσαν νεκροί από πυρά των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας.
Οι δράστες της επίθεσης ήταν τρομοκράτες που είχαν δηλώσει υποταγή στο Ισλαμικό Κράτος, δήλωσε λίγω νωρίτερα και ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ.
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 26-7-2016 από directNEWS.gr
σχετικά θέματα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ