ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τετάρτη, Ιουλίου 27, 2016

Ένταση στη Βουλή: Βούτσης προς Τζαβάρα "Αφήστε τα επεισόδια" - Τσακαλώτος προς Άδωνι "Είσαι η πεμπτουσία του γελοίου" [βίντεο]


voulh 26-7-216Ανέβηκαν επικίνδυνα οι τόνοι στη Βουλή με τους βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με πρωτοστατούντα τον Κώστα Τζαβάρα, να αντιδρούν έντονα όταν ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης έδωσε το λόγο στον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακλώτο, προκειμένου να δώσει ορισμένες διευκρινήσεις πάνω...
στα όσα είχε υποστηρίξει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο κ. Βούτσης μάταια προσπαθούσε να ηρεμήσει τα πνεύματα για να συνεχιστεί κανονικάη συζήτηση, ενώ βουλευτής της ΝΔ Κώστας Τζαβάρας έκανε λόγο για παραβίαση του κανονισμού και πρωτοφανή διαδικασία.


«Δεν θα διευθύνουμε από κοινού τη συζήτηση. Ο υπουργός έχει δικαίωμα να πάρει το λόγο και να απαντήσει. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς συμπεριφέρεστε έτσι, κ. Τζαβάρα. Δεν σας τιμά αυτό που κάνετε», είπε ο  κ. Βούτσης, χωρίς να καταφέρνει να κατευνάσει τις διαμαρτυρίες των βουλευτών της ΝΔ. 
«Αν σας δώσω τα πρακτικά των τεσσάρων προηγούμενων συζητήσεων για Εξεταστικές, θα δείτε ότι υπήρχε η δυνατότητα και αναπτυσσόταν διάλογος με υπουργούς. Σας παραπέμπω στα πρακτικά των τεσσάρων τελευταίων συνεδριάσεων...», συνέχισε  ο κ. Βούτσης. Τότε ο κ. Τζαβάρας είπε: «Μας προσβάλλετε. Είστε πρόεδρος εσείς της Βουλής; Πρώτη φορά στην ιστορία του Κοινοβουλίου συμβαίνει αυτό..».
«Αφήστε τα επεισόδια. Ελάτε τώρα που σας προσβάλω. Είναι ντροπή σας. Φοβάμαι ότι έχετε την αλαζονεία της μονοκομματικής αντίληψης. Θεωρούσατε ότι απ' αυτή την έδρα θα μπορούσε να διευθετηθεί η διαδικασία μόνο για τα συμφέροντα ορισμένων. Κάνετε λάθος. Αν ως παράταξη έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα διευθέτησης των διαδικασιών, να υποβάλετε μομφή. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Τη διαδικασία θα τη διευθύνω εγώ, όχι μαζί» αντέτεινε ο κ. Βούτσης, δίνοντας το λόγο για λίγα λεπτά στον υπουργό Οικονομικών.
Όμως η παρέμβαση του κ. Τσακαλώτου και η αναφορά του στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη ανέβασε ξανά το θερμόμετρο της έντασης στη Βουλή, καθώς οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης αντέδρασαν.
Τότε ο κ. Τσακαλώτος, απευθυνόμενος στον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, είπε «Είσαι η πεμπτουσία του γελοίου» ακούστηκε να λέει κ. Τσακαλώτος απευθυνόμενος στον Άδωνι Γεωργιάδη.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 26-7-2016 από directNEWS.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ