ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τρίτη, Μαΐου 26, 2015

Φρικτό τέλος για 38 ανθρώπους σε φλεγόμενο γηροκομείο [βίντεο+φωτο]

ghrokomeio5 26-5-2015Τριάντα-οκτώ άνθρωποι βρήκαν φρικτό θάνατο από τη φωτιά που ξέσπασε σε γηροκομείο στην επαρχία Χενάν της Κίνας. Ακόμα άλλοι έξι τραματίστηκαν, δύο εκ των οποίων σοβαρά στο γηροκομείο που φιλοξενούσε τουλάχιστον 100 ηλικιωμένους...με αρκετούς από αυτούς να αντιμετωπίζουν προβλήματα κίνησης.


Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 20:00 το βράδυ (τοπική ώρα) και οι πυροσβέστες έδωσαν μάχη με τις φλόγες για να σώσουν όσους περισσότερους ανθρώπους μπορούσαν.
Οι αρχές επαρχίας επιβεβαίωσαν τον αριθμό των νεκρών και των διασωθέντων, ενώ ο Κινέζος πρόεδρος ζήτησε ενδελεχή έρευνα για το περιστατικό, απευθύνοντας, παράλληλα, έκκληση να καταβληθεί από όλους κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διάσωση των τραυματιών του γηροκομείου. 
ghrokomeio 26-5-2015
Αυτόπτης μάρτυρας υποστήριξε ότι η φωτιά ξεκίνησε από βραχυκύκλωμα, ωστόσο τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται. 
ghrokomeio2 26-5-2015
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, στο γηροκομείο φιλοξενούνταν τουλάχιστον 100 ηλικιωμένοι, ορισμένοι εξ αυτών με προβλήματα κίνησης.
ghrokomeio3 26-5-2015

ghrokomeio4 26-5-2015

Α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ