ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Παρασκευή, Μαΐου 29, 2015

Παλαιστίνιες ακτιβίστριες εισέβαλαν στο συνέδριο της FIFA [βίντεο]


palestine fifa1 29-5-2015Δύο Παλαιστίνιες διαδηλώτριες διέκοψαν την ομιλία του προέδρου της FIFA, Σεπ Μπλάτερ, στο συνέδριο της Ομοσπονδίας στη Ζυρίχη, το πρωί της Παρασκευής, η μία κρατώντας την παλαιστινιακή σημαία και η άλλη κόκκινες κάρτες. Οι δύο γυναίκες "λαχτάρισαν" τον Μπλάτερ, ο οποίος...
βρίσκεται στο στόχαστρο εξαιτίας του σκανδάλου διαφθοράς που αποκαλύφθηκε τις τελευταίες ημέρες και στη θέα τους άρχισε να φωνάζει "Ασφάλεια! Ασφάλεια!".


Το αίτημα των Παλαιστινίων για αποκλεισμό του Ισραήλ αναμένεται να τεθεί στη σημερινή ψηφοφορία. Ο πρόεδρος της Παλαιστινιακής Ομοσπονδίας, Τζιμπρίλ Ρατζούμπ καλεί τη FIFA να δείξει "κόκκινη κάρτα" στους Ισραηλινούς, που όπως υποστηρίζει υποθάλπουν τον ρατσισμό εναντίον των Αράβων ποδοσφαιριστών, στα γήπεδα, ενώ καταγγέλουν εμπόδια και περιορισμούς στην κυκλοφορία αθλητών, στην εισαγωγή αθλητικού εξοπλισμού στα παλαιστινιακά εδάφη και σε επισκέψεις ξένων ομάδων.
Σήμερα κρίνεται το μέλλον του "βασιλιά του ποδοσφαίρου", Ζεπ Μπλάτερ, στη FIFA, ο οποίος παρά την "ρετσινιά" των σκανδάλων διαφθοράς που αμαυρώνουν την παγκόσμια ομοσπονδία επί προεδρίας του, διεκδικεί για πέμπτη φορά το αξίωμα στο συνέδριο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη στη Ζυρίχη.
Την ίδια ώρα, στους δρόμους της ελβετικής πρωτεύουσας, διαδηλουν πολίτες που ζητούν την άμεση παραίτηση του 79χρονου Μπλάτερ, με κεντρικό σύνθηκα "To παιχνίδι τελείωσε".
Η διαδήλωση οργανώνεται από την "Avaaz", μία διεθνή οργάνωση για τα ανθρώπινα δικαιώματα που αριθμεί παγκοσμίως  41 εκατομμύρια μέλη και στόχο έχει να αφυπνίσει την διεθνή κοινότητα για την μαύρη εργασία στο Κατάρ, την οικοδέσποινα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου για το 2022.

 
Α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ