ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Παρασκευή, Μαΐου 29, 2015

Βόλος: Αιματηρή σύλληψη των Σ.Χριστοδούλου και Γ. Πετρακάκου στην Αγχίαλο - Νεκρός ο Σ. Δραβίλας [φωτο]


volos mploko1 29-5-2015Δύο άτομα που φέρονται ότι συμμετείχαν στη μεγάλη ληστεία του Διστόμου έπεσαν στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ μετά από γιγαντιαία αστυνοική επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής, με τη συνδρομή της ΕΚΑΜ, που διεξήχθη το απόγευμα της  Παρασκευής στη Νέα Αγχίαλο Βόλου... 
Μεταξύ των ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων και των καταζητούμενων υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών, που κατέληξε στη σύλληψη δύο ατόμων και στο θάνατο ενός τρίτου. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες το τρίτο άτομο φέρεται να αυτοκτόνησε με καλάσνικοφ για να μην συλληφθεί 
Πληροφορίες, που δεν έχουν επιβεβαιωθεί επισήμως, κάνουν λόγο για σύλληψη των Σ. Χριστοδούλου και Γ. Πετρακάκου. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μαζί με τους δύο συλληφθέντες ήταν και ο Σ. Δραβίλας, ο οποίος αυτοκτόνησε. 


Έφοδος σε σπίτι
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής και της ΕΚΑΜ περικύκλωσαν μια μεζονέτα που ήταν το κρυσφήγετο τριών προσώπων που φέρονται ότι ήταν οι ληστές του Διστόμου, με σκοπό να τους συλλάβουν.
Κατά την έφοδο των αστυνομικών  ένα από τα άτομα -  εικάζεται ότι ήταν ο Σ. Δραβίλας - αρνήθηκε να παραδοθεί στους αστυνομικούς και αυτοκτόνησε με καλάσνικοφ. Στη συνέχεια οι άλλοι δύο ( οι Σ. Χριστοδούλου και Γ. Πετρακάκος κατά τις πληροφορίες)  παραδόθηκαν στους αστυνομικούς και αναμένεται να μεταφερθούν στην Αθήνα, καθώς σε βάρος τους εκκρεμούν εντάλματα σύλληψης για τη συμμετοχή τους σε σωρεία ληστειών. 
Στο σπίτι βρέθηκαν παρκαρισμένα τρία αυτοκίνητα και οπλισμός, που αναμένεται να σταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.
Τώρα οι διωτικές αρχές αναζητούν ένα φουσκωτό το οποίο ενδεχόμενως να χρησιμοποιούσαν οι δράστες.
volos mploko3 29-5-2015
Μπλόκο της Αντιτρομοκρατικής και διακοπή της κυκλοφορίας
Όπως έγινε γνωστό, από το ύψος της οδού Αθηνών, μετά τον βιολογικό καθαρισμό, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο ρεύμα από Βόλο προς Αθήνα και το αντίστροφο. Το  magnesianews.gr, αναφέρει ότι οι αστυνομικοί διοχετεύουν την κυκλοφορία από άλλα σημεία, ενώ σε όσους δεν επείγονται να ταξιδέψουν αυτή τη στιγμή, τους ζητείται να επιστρέψουν πίσω.
volos mploko 29-5-2015
Στις έρευνες φαίνεται να λαμβάνει μέρος το ελικόπτερο της αστυνομίας.
volos mploko2 29-5-2015
 Σημειώνεται ότι οι  οδηγοί που κατευθύνονταν προς Αθήνα, έχουν γυρίσει και πλέον πάνε στον προορισμό τους μόνο μέσω Βελεστίνου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ