ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Κυριακή, Μαΐου 31, 2015

Ανάληψη ευθύνης από την οργάνωση ΟΠ-ΛΑ για τη δολοφονία του αρχιφύλακα Γκαλιμάνη


dolofonia Kallimanhs 31-5-2015Κείμενο ανάληψης της ευθύνης για τη δολοφονία του αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού, Σεραφείμ Γκαλιμάνη, που έγινε τον περασμένο Φεβρουάριο, αναρτήθηκε στον ιστότοπο indymedia, την Κυριακή. Την ευθύνη για την εν ψυχρώ δολοφονία του 47χρονου αρχιφύλακα...
ανέλαβε η πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση που υπογράφει ως «Οργάνωση Πολιτοφυλακής - Λαϊκή Δικαιοσύνη».
Ο αρχιφύλακας Σ. Γκαλιμάνης -πατέρας δύο παιδιών- είχε πυροβοληθεί 43 φορές με Καλάσνικοφ και ένα 9αρι πιστόλι από αγνώστους έξω από το σπίτι του στην Στυλίδα και αμέσως οι έρευνες της αστυνομίας στράφηκαν προς κάθε κατεύθυνση, αφού στο σωφρονιστικό κατάστημα, όπου εργαζόταν, κρατούνται τόσο καταδικασμένοι για τρομοκρατία όσο και διαβόητοι νονοί.
Αρμόδιοι αξιωματικοί αναφέρουν ότι προκαλεί εντύπωση ότι η προκήρυξη εστάλη αμέσως μετά τη σύλληψη των καταζητούμενων Σπύρου Χριστοδούλου και Γρηγόρη Τσιρώνη και την αυτοκτονία του Σπύρου Δραβίλα στη Νέα Αγχίαλο Βόλου, ο οποίος με απειλή είχε οδηγήσει το ελικόπτερο στις φυλακές Κορυδαλλού για την απόδραση του Βασίλη Παλαιοκώστα.
Από τις μέχρι στιγμής έρευνες στην οικία στην Χρυσή Ακτή Παναγιάς στη Νέα Αγχίαλο Μαγνησίας, όπου συνελήφθησαν οι δύο καταζητούμενοι ληστές έχουν εντοπιστεί και κατασχεθεί τρία καλάσνικοφ και τέσσερα πιστόλια, τα οποία έχουν σταλεί για βαλλιστική εξέταση για να διαπιστωθεί εάν και που έχουν χρησιμοποιηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ