ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Πέμπτη, Μαΐου 28, 2015

Δικηγόροι των θυμάτων των ναζί διαψεύδουν τις καταγγελίες του Κ. Τζαβάρα [βίντεο]


tzavaras 27-5-2015Οι δικηγόροι των συγγενών των θυμάτων των ναζί διαψεύδουν τις καταγγελίες του βουλευτή της Ν.Δ. Κώστα Τζαβάρα για συμφωνητικά που έχουν υπογραφεί. Συγκεκριμένα, ο κ. Τζαβάρας κατήγγειλε ότι παρακολουθούν την συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής της Βουλής για την...
Διεκδίκηση των Γερμανικών Οφειλών δικηγόροι οι οποίοι έχουν έννομο συμφέρον να γνωρίζουν ποιες θα είναι οι αξιώσεις του Ελληνικού δημοσίου. 


Μάλιστα, ο βουλευτής υποστήριξε ότι οι δικηγόροι  θα εισπράξουν 10% - 20% από τις αποζημιώσεις που θα επιδικαστούν, αλλά ακόμη και από τα ποσά που θα ζητηθούν.
Οι δικηγόροι Σαράντος Θεοδωρόπουλος (πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Δικηγόρων για Γερμανικές Αποζημιώσεις) και Χριστίνα Σταμούλη, οι οποίοι ήταν οι δύο νομικοί που παρευρίσκονταν στη συνεδρίαση, διαβεβαίωσαν ότι οι ίδιοι δεν έχουν υπογράψει συμφωνητικά.
Τόνισαν, επίσης, ότι έχουν παραιτηθεί των αξιώσεών τους.  Ωστόσο, επιφυλάχθηκαν να εξετάσουν τα στοιχεία του βουλευτή της ΝΔ με τα συμφωνητικά για το ενδεχόμενο να έχουν συνάψει άλλοι δικηγόροι θυμάτων και συγγενών θυμάτων.
Δείτε βίντεο με τις καταγγελίες του κ. Τζαβάρα 
ΑΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ