ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 28, 2014

ΚΕΠΚΑ: Μειωμένο έως και 4,8% κάτω το κόστος για το φετινό σαρακοστιανό τραπέζι

ΚΕΠΚΑ: Μειωμένο έως και 4,8% κάτω το κόστος για το φετινό σαρακοστιανό τραπέζι

Μειωμένο κατά 1,5% έως 4,8% είναι το κόστος για το φετινό σαρακοστιανό τραπέζι, σύμφωνα με έρευνα τιμών που δημοσιοποίησε το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών (ΚΕΠΚΑ).
 
Σε απόλυτες τιμές το κόστος ξεκινά από 120 και φτάνει έως τα 201 ευρώ ενώ πέρυσι το αντίστοιχο εύρος τιμών ξεκινούσε από 126 και έφτανε έως και τα 210 ευρώ.
 
Σύμφωνα με την έρευνα, οι μεγαλύτερες μειώσεις (έως 40%) καταγράφονται στις γαρίδες και τον ταραμά. Αυξήσεις διαπιστώνονται στα καλαμάρια και το τουρσί.
 
Το Κέντρο καλεί τους καταναλωτές να μην προχωρούν σε αγορές προϊόντων οι τιμές των οποίων αυξήθηκαν εν μέσω κρίσης και συνιστά:
 
-Να ερευνούμε, πριν αγοράσουμε.
-Να αποφεύγουμε τους πλανόδιους πωλητές, για αγορές προϊόντων.
-Να αποφεύγουμε τις υπερβολές στις ποσότητες, που αγοράζουμε.
-Να χρησιμοποιούμε τις γνώσεις, τις αισθήσεις και την παρατηρητικότητά μας και να επιλέγουμε κατάστημα της εμπιστοσύνης μας, για να πετύχουμε την «ελάχιστη» προστασία της υγείας μας και της τσέπης μας.
-Να καταγγέλλουμε, στο ΚΕ.Π.ΚΑ., όποιο πρόβλημα διαπιστώνουμε, για να μην το ξαναβρούμε μπροστά μας.
 
Υπενθυμίζει, τέλος, ότι «για κάθε είδος υπάρχει μεγάλο εύρος τιμών και ότι η υψηλότερη τιμή δεν σημαίνει απαραίτητα και καλύτερη ποιότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ