ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 26, 2014

Ανησυχία της Βρετανίας για τις ρωσικές ασκήσεις στα ουκρανικά σύνορα

Ανησυχία της Βρετανίας για τις ρωσικές ασκήσεις στα ουκρανικά σύνορα. Στην Δύση γνωρίζουν ότι αν η Ρωσία επέμβει δεν υπάρχει τίποτα που να μπορέι να την σταματήσει.

Eμφανής η ανησυχία της Βρετανίας από την επίδειξη στρατιωτικής ισχύος του Β.Πούτιν.Η Βρετανία θα λάβει υπόψη της τις ρωσικές στρατιωτικές ασκήσεις, σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν την Τετάρτη, ενώ επισημάνθηκε ότι είναι αντίθετη στις εξωτερικές επεμβάσεις στην Ουκρανία.

 
Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας, Φίλιπ Χάμοντ, ερωτώμενος σχετικά από δημοσιογράφους, είπε ότι «σίγουρα, προφανώς, θέλουμε να ενημερωθούμε πλήρως για οποιαδήποτε δραστηριότητα των ρωσικών δυνάμεων». Και πρόσθεσε:
 
«Καλούμε όλες τις πλευρές να επιτρέψουν στον ουκρανικό λαό να λύσει τις εσωτερικές του διαφορές και να καθορίσει το μέλλον του χωρίς εξωτερικές επεμβάσεις». Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι ο Βλαντίμιρ Πούτιν διέταξε να γίνουν άμεσα ασκήσεις για να διαπιστωθεί το αξιόμαχο των ενόπλων δυνάμεων στο δυτικό τμήμα της χώρας.
 
Στην Δύση γνωρίζουν ότι αν η Ρωσία επέμβει δεν υπάρχει τίποτα που να μπορέι να την σταματήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ