ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 26, 2014

ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Ιδιωτικό Συμφωνητικό Συνεργασίας

Ιδιωτικό Συμφωνητικό Συνεργασίας

Στο Δήμο Σαλαμίνας , σήμερα, 19 Φεβρουαρίου 2014, στα γραφεία του Δήστο Δημαρχείο  του Δήμου  Σαλαμίνας, μεταξύ  :
 αφενός μεν
 Της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΔΕΣΦΑ Α.Ε.», που εδρεύει στο Χαλάνδρι Αττικής, Λεωφ. Μεσογείων 357-359, όπως εκπροσωπείται νόμιμα στο παρόν από τον  Διευθύνοντα Σύμβουλό της  Κ. Κωνσταντίνο  Ξιφαρά, καλουμένης εφεξής χάριν συντομίας «ΔΕΣΦΑ Α.Ε.».
αφετέρου δε
 Του  Δήμου Σαλαμίνας, νομίμως εκπροσωπούμενου στο παρόν από τον Δήμαρχό  κ. Ιωάννη Τσαβαρή, καλουμένου εφεξής χάριν συντομίας  «Δήμου»

Των συμβαλλομένων μερών καλουμένων συλλογικώς  ως «τα Μέρη»
Συμφωνήθηκαν, συνομολογήθηκαν και έγιναν αμοιβαία αποδεκτά τα εξής :


1.    Εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Σαλαμίνας,  βρίσκεται η Νήσος Ρεβυθούσα, όπου ο ΔΕΣΦΑ έχει τοποθετήσει εγκατάσταση Σταθμού Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου  (Υ.Φ.Α) όπως ειδικότερα ορίζεται με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 4001/2011, που αποτελεί σύμφωνα με τις ίδιες διατάξεις, μέρος του Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου (Ε.Σ.Φ.Α.), που αποτελεί έργο δημόσιας ωφέλειας και μείζονος εθνικής σημασίας. Το έργο αυτό συγκαταλέγεται στα αντίστοιχα μεγάλα έργα και Σταθμούς υγροποιημένου φυσικού αερίου, που λειτουργούν στο χώρο της Μεσογείου και της Ευρώπης.

2.    Ο Σταθμός λειτουργεί με αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας, τόσο για τους εργαζόμενους στο νησί όσο και για τους κατοίκους των γύρω περιοχών, σύμφωνα με τις διατάξεις της ισχύουσας ευρωπαϊκής και ελληνικής νομοθεσίας.

3.     Στο πλαίσιο συνεργασίας των Μερών και προς όφελος των κατοίκων της περιοχής και υποβοήθηση και επιτάχυνση των έργων υποδομής Υ.Φ.Α. ο ΔΕΣΦΑ θα παραδώσει στο Δήμο τεχνοοικονομική μελέτη βασικού σχεδιασμού, η οποία θα περιλαμβάνει την εκτίμηση του αστικού, εμπορικού και βιομηχανικού δυναμικού Φ.Α στην περιοχή της Σαλαμίνας καθώς και το βασικό σχεδιασμό των απαιτούμενων δικτύων για τη χρήση του Φυσικού Αερίου στη Σαλαμίνα. Επίσης θα παράσχει 3000 λάμπες LED, προκατασκευασμένο οικίσκο ISOBOX για χρήση α) χώρου αποδυτηρίων του προσωπικού β) διοικητική υποστήριξη με 9 θέσεις εργασίας, θα κατασκευαστεί περίφραξη του περιβάλλοντος χώρου στάθμευσης των οχημάτων καθαριότητας του Δήμου και τέλος θα δοθούν δύο οικολογικοί βυθιζόμενοι κάδοι διαβαθμισμένης συμπίεσης.


4.    Το παρόν Συμφωνητικό τίθεται σε ισχύ με την υπογραφή από τους εκπροσώπους των Μερών.

ΟΙ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΙ





Για το ΔΕΣΦΑ



Για τον Δήμο Σαλαμίνας








Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ