ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τρίτη, Φεβρουαρίου 25, 2014

Όταν ο Νετανιάχου «φόρεσε» στη Μέρκελ το μουστάκι του Χίτλερ!

Όταν ο Νετανιάχου «φόρεσε» στη Μέρκελ το μουστάκι του Χίτλερ!

Πρόκειται για παιχνίδι του φακού ή για εμπαιγμό προς την κ. Μέρκελ; Η ερώτηση βέβαια είναι ρητορική, καθώς η φωτογραφία σίγουρα αποτελεί αποτέλεσμα της τύχης, ωστόσο όπως λέει και μια γνωστή παροιμία: "μέσα στην Τύχη κρύβεται ο Θεός"...

Η φωτογραφία της Καγκελαρίου της Γερμανίας, Ανγκελα Μέρκελ ως Χίτλερ κάνει τον γύρο του Διαδικτύου προκαλώντας, αν μη τι άλλο, άφθονο γέλιο.
Το απίστευτο αυτό στιγμιότυπο απαθανάτισε ένας φωτογράφος κατά τη διάρκεια της συνάντησης της Μέρκελ, η οποία πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στο Ισραήλ, με τον πρωθυπουργό της χώρας, Μπενιαμίν Νετανιάχου.
Την ώρα που ο Ισραηλινός πρωθυπουργός σήκωσε το χέρι του προκειμένου να δείξει ένα σημείο στην αίθουσα που έλαβε χώρα η συνάντηση, η σκιά από το δάχτυλό του σχημάτισε το γνωστό μουστάκι του Αδόλφο Χίτλερ στο πρόσωπο της γερμανίδας Καγκελαρίου.
Η φωτογραφία φέρει την υπογραφή του φωτογράφου Marc Israel Sellem και αμέσως «ανέβηκε» στο twitter από τον δημοσιογράφο Iain Martin. Μάλιστα, ο ίδιος ο δημοσιογράφος έκανε λόγο για τη φωτογραφία της χρονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ