ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 28, 2014

O B.Γιανουκόβιτς με διάγγελμα νομιμοποίησε την ρωσική επέμβαση

O B.Γιανουκόβιτς με διάγγελμα νομιμοποίησε την ρωσική επέμβαση

Αποφασισμένος να παλέψει μέχρι τέλους και να αποκαταστήσει τη νομιμότητα στην Ουκρανία, δηλώνει ο νόμιμος πρόεδρος της Ουκρανίας Βίκτορ Γιανουκόβιτς.
Σε ανακοίνωση του, που δόθηκε στα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης, ο Γιανουκόβιτς τονίζει πώς είναι ακόμη πρόεδρος της Ουκρανίας και χαρακτηρίζει παράνομες τις αποφάσεις της ουκρανικής Βουλής.


Επίσης, ζητά από τις ρωσικές αρχές να εξασφαλίσουν την προσωπική του ασφάλεια και να τον προστατεύσουν από  από «εξτρεμιστικές δράσεις, δίνοντας πλήρη νομιμοποίηση  σε οποιαδήποτε επέμβαση της Ρωσίας στην Ουκρανία.
H Ρωσία επιβεβαίωσε ότι θα προσφέρει τον Βίκτορ Γιανουκόβιτς. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα βρίσκεται στα περίχωρα της Μόσχας.
Το αίτημά του για προστασία, έγινε άμεσα αποδεκτό από τη Μόσχα και η Ρωσία συμφώνησε να εγγυηθεί την προσωπική ασφάλεια του, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax.
«Σε σχέση με την έκκληση του προέδρου Γιανουκόβιτς για την παροχή εγγυήσεων για την προσωπική του ασφάλεια, αναφέρω ότι το αίτημα θα ικανοποιηθεί επί του εδάφους της Ρωσικής Ομοσπονδίας» δήλωσε η πηγή, σύμφωνα με το πρακτορείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ