ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τρίτη, Φεβρουαρίου 25, 2014

Συλλογή αναβάθμισης Ratnik: Ο Ρώσος στρατιώτης του μέλλοντος (vid)

Συλλογή αναβάθμισης Ratnik: Ο Ρώσος στρατιώτης του μέλλοντος (vid)

Ο ρωσικός Στρατός επανεξοπλίζεται και εκσυγχρονίζεται με γοργούς ρυθμούς. Η απίστευτη δεακετία Γιέλτσιν του είχε κάνει μεγάλη ζημιά, και τώρα λόγω της οικονομικής ισχύος, η Ρωσία κάνει μεγάλες προσπάθειες να κλέισει το συμβατικό κενό με τις αμερικανικές ΕΔ. Το πυρηνικό της οπλοστάσιο παρέμεινε το ισχυρότερο στον πλανήτη, αλλά δεν μπορέις σε κάθε μικρή κρίση να χρησιμοποιείς πυρηνικά, συνεπώς, η αναβάθμιση κρίνεται επιβεβλημένη.
 
Το ερχόμενο καλοκαίρι πρόκειται ο ρωσικός Στρατός να αποδεχτεί και να ξεκινήσει να αξιοποιεί επιχειρησιακά την νέα εγχώρια ανεπτυγμένη συλλογή εξοπλισμού του μελλοντικού στρατιώτη Ratnik.
 
Η συλλογή ονομάζεται Ratnik και αναπτύσσεται εδώ και αρκετά χρόνια.
 
Η συλλογή αποτελείται από 50 επιμέρους τμήματα όπως ασύρματο, αλεξίσφαιρο γιλέκο, σύστημα εντοπισμού γεωγραφικής θέσης και πορείας, ηλεκτροπτικό σύστημα, μονάδα ισχύος, υποσυλλογή επιβίωσης, προσωπικό υπολογιστή, σακίδιο, νέα άρβυλα, στολή, γάντια και το τυφέκιο ΑΚ-12.
 
Η συλλογή δοκιμάζεται αυτή την περίοδο από τους Αλεξιπτωτιστές και μέχρι το καλοκαίρι θα έχει λάβει το πράσινο φως για να ενταχτεί και επίσημα στον εξοπλισμό του ρωσικού Στρατού.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες με τη συλλογή θα εξοπλιστούν οι αλεξιπτωτιστές, οι ειδικές δυνάμεις, οι αρματιστές, οι ανιχνευτές οι χρήστες αντιαρματικών συστημάτων καθώς και το πεζικό.  
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ