ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 28, 2014

Επίσκεψη του Ν. Αναστασιάδη στο «Ναύαρχος Κουζνετσόφ»

Επίσκεψη του Ν. Αναστασιάδη στο «Ναύαρχος Κουζνετσόφ»

Η παρουσία ξένων πολεμικών πλοίων στην Κύπρο αποδεικνύει χωρίς αμφιβολία το σταθεροποιητικό ρόλο που η χώρα μας μπορεί να διαδραματίσει, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος το μεσημέρι επισκέφθηκε το ρωσικό αεροπλανοφόρο "Ναύαρχος Κουζνετσόφ", που βρίσκεται αγκυροβολημένο ανοιχτά της Λεμεσού.
 
Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας απευθύνθηκε προς το πλήρωμα, το οποίο καλωσόρισε στην Κύπρο, σημειώνοντας ότι "είστε καλοδεχούμενοι διότι είστε φίλοι μας, αλλά και επειδή με την ισχύ και με τη δυνατότητα που φέρει αυτό το μεγάλο αεροπλανοφόρο, καθώς και με την αποστολή σας για εξουδετέρωση των χημικών όπλων διασφαλίζετε ταυτόχρονα και την ειρήνη. Καλωσορίσατε σε μια φίλη χώρα".
 
Στη συνέχεια, ο κ. Αναστασιάδης ξεναγήθηκε στους χώρους του αεροπλανοφόρου, όπου ενημερώθηκε για τα οπλικά του συστήματα και ακολούθως είχε συνάντηση με τους αξιωματικούς του.
 
Σε δηλώσεις του, ανέφερε ότι ο ίδιος αισθάνεται ιδιαίτερη χαρά διότι η Κύπρος φιλοξενεί στα χωρικά ύδατα της ένα από τα σημαντικά "σκάφη πολέμου και ειρήνης της Ρωσικής Ομοσπονδίας".
 
"Η επίσκεψη και μας ικανοποιεί και μας προτρέπει να συζητήσουμε αυτό που επιδιώκουμε, δηλαδή την εμβάθυνση και ενίσχυση των παραδοσιακών ιστορικών σχέσεων που πάντοτε διατηρούσαμε μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της άλλοτε Σοβιετικής Ένωσης και σήμερα της Ρωσικής Ομοσπονδίας", συμπλήρωσε.
 
Υπέδειξε, παράλληλα, πως "η Κύπρος, ως ένας σταθεροποιητικός παράγοντας μπορεί να φιλοξενήσει ειρηνικές αποστολές, όπως η επίσκεψη του συγκεκριμένου αεροπλανοφόρου, αλλά και πολλών άλλων χωρών" και σημείωσε ότι στο πλαίσιο αυτό η Κυπριακή Δημοκρατία θα συνεχίσει να προσφέρει κάθε διευκόλυνση σε κάθε αποστολή του ΟΗΕ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ