ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τρίτη, Φεβρουαρίου 25, 2014

Οι Έλληνες πεινάνε και η Βουλή του Ε.Μεϊμαράκη δίνει 16.753 ευρώ για βουτήματα!

Οι Έλληνες πεινάνε και η Βουλή του Ε.Μεϊμαράκη δίνει 16.753 ευρώ για βουτήματα!

Τελικά αποδεικνύεται δυστυχώς ότι ο εθνικός μας καταστροφέας, Γιώργος Παπανδρέου, είχε πλήρη επίγνωση της κατάστασης όταν έλεγε "λεφτά υπάρχουν".
Νέες δαπάνες των 300 της Βουλής απλά εξοργίζουν καθώς δεν δικαιολογείται το τεράστιο κόστος για...κουλουράκια τη στιγμή που το μνημόνιο σκοτώνει και εξαθλιώνει τους Έλληνες!


Σύμφωνα με απόφαση που αναρτήθηκε στην κοινοβουλευτική διαφάνεια οι οικονομικές υπηρεσίες της Βουλής καλούνται να πληρώσουν 16.753,88 ευρώ (!!!) για καφέδες, μπουκαλάκια νερού και βουτήματα!!!
Σκοπός αυτής της αλόγιστης δαπάνης είναι οι συναντήσεις του Προέδρου και των Αντιπροέδρων, καθώς οι συνεδριάσεις των διαρκών κοινοβουλευτικών επιτροπών να γίνονται μην γίνετε με εντελώς άδειο στομάχι.
Σύμφωνα με την σχετική απόφαση η πληρωμή αφορά 13 τιμολόγια που κόπηκαν τον Οκτώβριο και Νοέμβριο του 2013 και τον Ιανουάριο του 2014.
Επιπροσθέτως, η απόφαση παραπέμπει στον κωδικό ΚΑ0845 του προϋπολογισμού της Βουλής, στον οποίο υπάρχουν 440.000 ευρώ για «κάθε είδους δαπάνες δημοσίων σχέσεων»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ