ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 26, 2014

Σταμάτησαν οι εξαγωγές πετρελαίου της Ρωσίας προς την Ουκρανία

Σταμάτησαν οι εξαγωγές πετρελαίου της Ρωσίας προς την Ουκρανία

Από τις 29 Δεκεμβρίου έχει να παραδώσει πετρέλαιο στα διυλιστήρια της Οδησσού ο ρωσικός κολοσσός της Lukoil όπως ανακοίνωσε σήμερα εκπρόσωπος της εταιρείας.

Η κίνηση της Ρωσίας ήρθε ως απάντηση στην κίνηση της Ουκρανίας να περικόψει κατά 80% τις εισαγωγές ρωσικού αερίου σε μια προσπάθεια επίδειξης της ενεργειακής της ανεξαρτησίας πο τη Μόσχα. Φυσικά και η Ουκρανία έχει εναλλακτικές λύσεις στην αναζήτηση φυσικού αερίου και πετρελαίου αλλά τα συναλλαγματικά της αποθέματα μειώνονται με ταχείς ρυθμούς: Από 17,9 δισ. $ την 1η Φεβρουαρίου στα 15 δισ. $ σήμερα και κανείς δεν γνωρίζει που αυτή η καθοδική τάση θα σταματήσει.
«Το τελευταίο φορτίο στάλθηκε στις 29 Δεκεμβρίου» ανακοίνωσε εκπρόσωπος της Lukoil ενώ ουκρανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως η αστυνομία σφράγισε όλες τις δεξαμενές στο διυλιστήριο Kherson στην Οδησσό  , ενώ έκλεισε και όλες τις εισόδους στις εγκαταστάσεις στις 25 Φεβρουαρίου.
Στις 24 Φεβρουαρίου ο διευθυντής των διυλιστηρίων Valery Chakheyev και ο επιχειρησιακός διευθυντής Sergei Kuznetsov και άλλοι κορυφαίοι παράγοντες υπέβαλλαν τις παραιτήσεις τους, ενώ σύντομα όλη η εγκατάσταση της Οδησσού θα τεθεί εκτός λειτουργίας καθώς έχουν σταματήσει και οι παραδόσεις πετρελαίου από την άλλη μεγάλη ρωσική εταιρεία πετρελαιοειδών την Sintez Oil.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ