ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 26, 2014

Με το ένα πόδι στους «8» του Champions League ο Ολυμπιακός

Με το ένα πόδι στους «8» του Champions League ο Ολυμπιακός

Την Τρίτη, εντυπωσιακή εμφάνιση με μια τεράστια σε γόητρο και σημασία νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον πρώτο αγώνα για τη φάση των «16» του Champions League.

Η ομάδα του Μίτσελ κατάφερε σε όλο το 90λεπτο να υπερισχύσει πλήρως των «μπέμπηδων» και να μετουσιώσει την υπεροχή της με δύο γκολ: στο 38΄ από τον Τσόρι Ντομίνγκεζ μετά από σουτ του Μανιάτη και στο 55΄ με όμορφο σουτ του Τζόελ Κάμπελ έξω από την περιοχή του Ντε Χέα.
Ενδεικτικό της πλήρους επικράτησης του Θρύλου είναι το γεγονός ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απείλησε ουσιαστικά μόνο μια φορά στο 81ο λεπτό όταν ο Ρόμπι Φαν Πέρσι αστόχησε σε σουτ από το ύψος του πέναλτι.
Πλέον ο Ολυμπιακός μπορεί να λέει ότι έχει ενα σημαντικότατο προβάδισμα για την πρόκριση στους «8» της κορυφαίας ευρωπαϊκης διασυλλογικής οργάνωσης και το μόνο που μένει είναι στις 19 Μαρτίου να πραγματοποιήσει μια εξίσου μεγάλη εμφάνιση στο Όλντ Τράφορντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ