ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Σάββατο, Αυγούστου 29, 2015

Λέσβος: ''Απόβαση'' 4.000 μεταναστών - 2.163 πρόσφυγες αναχώρησαν με το «Ελ. Βενιζέλος» [φωτο]


lesvos 29-8-2015Για «απόβαση-εισβολή» μεταναστών, που δεν έχει προγουμενο, τις τελευταίες ημέρες στη Λέσβο κάνουν λόγο κάτοικοι του νησιού. Όπως εκτιμούν οι αρχές ασφαλείας μόνο το πρωί του Σαββάτου απιβιβάστηκαν στη Λέσβο περισσότεροι από 4.000 μετανάστες με περίπου 100 φουσκωτές βάρκες.Το ρεύμα...
εισροής μεαναστών και προσφύγν συνεχίζεται αμείωτο καθημερινά με τον αριθμό των εισερχομένων να φθάνει σε τρομακρτικά νούμερα. Το lesvosnews κάνει λόγο για "εκρηκτική" κατάσταση και για  κατοίκους που ασφυκτιούν καθώς βλέπουν την πόλη του νησιού να μετατρέπεται σε ένα απέραντο καταυλισμό μεταναστών και προσφύγων 


Στο μεταξύ, με 2.163 πρόσφυγες αναχώρησε λίγο μετά τις 08:30 τυ Σαββάτου από τη Μυτιλήνη το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά, όπου αναμένεται να φτάσει το βράδυ.
Η επιβίβαση των προσφύγων έγινε ομαλά και χωρίς να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα, ενώ ακόμα δεν είναι γνωστό πότε το « Ελευθέριος Βενιζέλος» θα πραγματοποιήσει νέο δρομολόγιο.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι  στο λιμάνι της Μυτιλήνης αναμένεται να καταπλεύσει περίπου τα μεσάνυχτα του Σαββάτου το ταχύπλοο επιβατηγό πλοίο Tera Jet για να παραλάβει άλλα 1800 άτομα.
lesvos2 29-8-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ